Gość Guest Napisano 19 Maja 2014 #155962 Udostępnij Napisano 19 Maja 2014 Nick: Wasyl91. Wiek: 18. Data rejestracji na forum: 10.05.14 Czas spędzony na forum: 11h ale nadrobie. Doświadczenie w ocenianiu: Wiec mysle ze potrafie opisywac demka ssy bylem w ubt na zo****ga***.pl,cs-bydgo**** i jak ze na cs-gr*.pl Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBANS?: Tak obsugiwalem przez dlugi czas. Byłeś banowany na forum lub serwerze?: Nie nie bylem Dlaczego Ty?: Chcial bym dostac ta range poniewaz mog bym szybko dawac ub gracz aby powracali do gry na serwerach mysle ze umiem oceniac demka ssy jesli chcecie testa mozna zrobic Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?: Okolo 4 H. Coś od siebie: jestem mila staranna osoba. Dziekuje wiem ze mam malo h na forum ale nadrobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Maja 2014 #155966 Udostępnij Napisano 19 Maja 2014 Neutral -forum -podanie nie przekonuje mnie +wiek +doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 19 Maja 2014 #155981 Udostępnij Napisano 19 Maja 2014 Przecież zwykli gracze nie mają tutaj nic do gadania. Jeżeli spełnia wymagania, to dostaje demko i je ocenia. Niech modek poogarnia tych spamerów.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 19 Maja 2014 #155988 Udostępnij Napisano 19 Maja 2014 Wymagany Admin na jednym z serwerów Multi-Head.pl, bez ostrzeżeń w dziale Admin[serwer] (minimum 2-miesięczny staż). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 19 Maja 2014 #155989 Udostępnij Napisano 19 Maja 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora UnBan Team. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi