Go艣膰 Guest Napisano 19 Maja 2014 #155962 Udost臋pnij Napisano 19 Maja 2014 Nick: Wasyl91. Wiek: 18. Data rejestracji na forum: 10.05.14 Czas sp臋dzony na forum: 11h ale nadrobie. Do艣wiadczenie w ocenianiu: Wiec mysle ze potrafie opisywac demka ssy bylem w ubt na zo****ga***.pl,cs-bydgo**** i jak ze na cs-gr*.pl Czy obs艂ugiwa艂e艣 wcze艣niej AMXBANS?: Tak obsugiwalem przez dlugi czas. By艂e艣 banowany na forum lub serwerze?: Nie nie bylem Dlaczego Ty?: Chcial bym dostac ta range poniewaz mog bym szybko dawac ub gracz aby powracali do gry na serwerach mysle ze umiem oceniac demka ssy jesli chcecie testa mozna zrobic Ile czasu po艣wi臋casz na forum dziennie?: Okolo 4 H. Co艣 od siebie: jestem mila staranna osoba. 聽 聽 聽 Dziekuje wiem ze mam malo h na forum ale nadrobie 聽 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 19 Maja 2014 #155966 Udost臋pnij Napisano 19 Maja 2014 Neutral聽 聽 聽 聽 -forum 聽 -podanie nie przekonuje mnie 聽 聽 聽 +wiek 聽 +do艣wiadczenie聽 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 19 Maja 2014 #155981 Udost臋pnij Napisano 19 Maja 2014 Przecie偶 zwykli gracze nie maj膮 tutaj nic do gadania. Je偶eli spe艂nia wymagania, to dostaje demko i je ocenia. 聽 Niech modek poogarnia tych spamer贸w.. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 19 Maja 2014 #155988 Udost臋pnij Napisano 19 Maja 2014 Wymagany Admin na jednym z serwer贸w Multi-Head.pl, bez ostrze偶e艅 w dziale Admin[serwer] (minimum 2-miesi臋czny sta偶). 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 19 Maja 2014 #155989 Udost臋pnij Napisano 19 Maja 2014 ***Wiadomo艣膰 wygenerowana automatycznie*** 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 Witaj. Twoje podanie zosta艂o odrzucone przez administrator贸w. Oznacza to i偶 nie zosta艂e艣 przyj臋ty na stanowisko administratora UnBan Team. Je艣li si臋 z tym nie zgadzasz raportuj ten post i popro艣 o ponowne otwarcie. 聽 聽 Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi