Gość Guest Napisano 19 Maja 2014 #155911 Udostępnij Napisano 19 Maja 2014 Siema problem polega na tym, że na nowym mieszkaniu i z nowym dostawcą neta zaczęły się problemy z połączniem ( konkretnie z wejściem na serwer oDD2#2 ) Pokazuje się okno download'u headshot3.wav i stoi aż do "usranej" śmierci komunikat jaki widnieje w konsoli : BUILD 6027 SERVER (0 CRC) Server # 734 Invalid file type...skipping download of bin/TrackerUI.DLL Wszystko wgrałem na nowo i nic nie pomogło :-/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 19 Maja 2014 #155924 Udostępnij Napisano 19 Maja 2014 BUILD 6027 SERVER (0 CRC) Server # 734 Invalid file type...skipping download of bin/TrackerUI.DLL To akurat nie tego wina, bo mi też to co chwile pokazuje i gram normalnie. Sprawdź czy masz ten plik co Ci pobiera na cstrike. Jak masz to usuń i powinno pomóc. Sprawdź czy masz standardową komendę "cl_allowdownload 1" Jak nie pomoże, to będziemy myśleć dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Maja 2014 #155936 Udostępnij Napisano 19 Maja 2014 August mam config ustawiony poprawnie więc i komendy są Pliku nie wyszukuje mi o takiej nazwie ... niestety... Kasowałem przed reinstalem cs'a foldery sound (headshot1/headshot2) itd. itp. lecz nic nie pomogło :-/ Teraz gdy wszystko na nowo wgrałem to za 1 odpaleniem wbiło OK lecz po wyjściu i ponownej próbie wejścia na serwer zaś problem się pojawia. Czasami wchodzę na inny serwer pogram tam z ok 3 min i wchodzę na dd2 zazwyczaj pomaga lecz jest MEGA uciążliwe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 19 Maja 2014 #155941 Udostępnij Napisano 19 Maja 2014 Steam\SteamApps\common\Half-Life\cstrike\sound\player http://www66.zippyshare.com/v/26588113/file.html Łap headshot3.wav, może pomoże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Maja 2014 #157159 Udostępnij Napisano 23 Maja 2014 Można zamknąć Problem rozwiązał się po zmianie dostawcy internetu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Maja 2014 #157165 Udostępnij Napisano 23 Maja 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi