Skocz do zawartości

[PRZYJĘTY]Podanie Sebek

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Guest

Nick: Sebek

Doświadczenie w byciu adminem: Byłem już tutaj adminem,ale z 2 lata temu,miałem przerwe w cs-ie ;),mysle,ze H@ pamietaja mnie,a szczegolnie aquax ;).Pozatym na jeszcze 2 innych serwerowniach byłem adminem.

Znajomość AMXX w skali 1-10: 8

Staż w cs`ie: 5 lat

Steam / NonSteam: Steam

Dlaczego Ty!: Ponieważ często jak jestem na serwerze nie ma admina,a cziterzy są,wiec zrobiłbym porządek.

Czas jaki dziennie poświecasz na cs`a:zależy też od dnia,ale zawsze przynajmniej z 2-3h jestem ;)

Kontakt:gg 12939512

http://www.gametracker.com/server_info/80.72.43.106:27022/top_players/?query=Sebek&Search=Search

Proszę o pozytywne rozpatrzenie podania ;)

Gość Guest

Nigdy cie nie widziałem na Steam jeśli do mnie napiszesz zmienie zdanie póki co nie

Jeśli zacznie grać na steamie to jestem na tak adminow potzreba,wymagania spelnia

Gość Guest

link do gt podaj jeszcze.

/ no tak. na serwerze problemów nie sprawiasz, wymagania spełniasz lub prawie spełniasz, więc nie widzę przeszkód.

ja jestem za tym aby admina dostał, przynajmniej na próbę

Skoro masz pozwolenie od opiekuna to jestem na tak. Cienko (b. cienko) z adminami na CoD`ie 400 LVL, a te brakujące godzinki na pewno dobijesz (mam nadzieje :P). Zacznij grać na steam`ie

!! Pozostałe wymagania spełnione. Jak już zaczniesz grywać na innej platformie, to nie widzę przeciw wskazań, abyś takową funkcję pełnił. Powodzenia :P

Gość Guest

Zdecydowanie tak.

O adminów teraz niełatwo.

Nie wiem dlaczego komentujesz podania o adminów na serverze gdzie nie grasz ;) Nie znasz sytuacji, nie wiesz nic o osobie która składa podanie (na moje oko jest to tylko nabijanie postów)

Teraz do rzeczy, brakuje Ci godziny, Twój wiek nie jest koniecznie atutem ciężko mi ocenic ale myślę, że niema za bardzo do czego się doczepic byłbym za daniem Ci administratora na okres próbny, jak sie sprawdzisz to zostaniesz (to jest tylko moja opinia) ;) 

Pamiętaj tylko,że bycie administratorem to nie tylko przywileje a też obowiązki. Jest bardzo dużo pracy na CODZIE zważywszy na małą liczbę adminów i czasem, więcej przesiadujesz na spec jak grasz. 

Powodzenia.

Otóż również nie mam nic co do Twojej kandydatury. Dostaniesz admina na okres próbny 2-ch tygodni, jeżeli w ciągu tego czasu nie będzie żadnych uzasadnionych skarg na Twoją osobę zostaniesz z nami na dłużej.

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

gq09.png

Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z H@ w celu dopełnienia formalności.

Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...