Skocz do zawarto艣ci

Powr贸t z emerytury.

Rekomendowane odpowiedzi

Wymagania:

-聽200 sensownych post贸w;

-聽Minimum 6 miesi臋cy sta偶u na forum;

-聽wiek min.16 lat;

-聽ortografia na poziomie min. bardzo dobrym;

-聽brak ostrze偶e艅 w dziale admina*;

-聽dobra opinia w艣r贸d administracji;

-聽znajomo艣膰 regulaminu forum na poziomie "bardzo dobrym";

-聽Ilo艣膰 ostrze偶e艅 na forum nie mo偶e przekracza膰 - 5;

-聽Brak punkt贸w ostrze偶e艅;

*Dotyczy tylko wtedy, gdy posiadamy Admina.聽

Wszystko spe艂nione.

Wz贸r:

1.聽Imi臋: Damian,

2.聽Kontakt: Steam, TeamSpeak

3.聽Lokalizacja: Siedlce

4.聽Czas kt贸ry po艣wi臋casz dziennie na forum聽(oko艂o): Siedz臋, praktycznie ci膮gle. :)

5.聽Posty聽(min.400 sensownych): Oczywi艣cie, 偶e tak.

6.聽Co chcia艂by艣 zrobi膰 na Forum聽(uzasadnienie): Wszystko to co mnie poprosz膮 i b臋d臋 uwa偶a艂 za stosowne.

7.聽Dzia艂 kt贸rym chcia艂by艣 si臋 zajmowa膰 na forum: Ca艂ym forum, gdzie b臋dzie syf i jakie艣 niedoci膮gni臋cia.

8.聽Posiadanie umiej臋tno艣ci wsp贸艂pracy z lud藕mi: Posiadam bardzo dobre, wiadomo nie z ka偶dym relacj臋 s膮 idealne, ale z ka偶dym staram si臋 jako艣 racjonalnie dogadywa膰.聽

9.聽Posiadanie cierpliwo艣ci i systematyczno艣ci: Posiadam, jak co艣 robi臋 to robi臋 porz膮dnie.

10.聽Ilo艣膰 otrzymanych ostrze偶e艅 w przesz艂o艣ci: Nie przypominam sobie.

11.聽Co艣 o swojej osobie [oczekujemy rozbudowanej wypowiedzi]: Dodam co艣 wi臋cej. Mam na imi臋 Damian, niedawno wybi艂o 18 lat, interesuj臋 si臋 sportem(pi艂k臋 no偶na, rasowy snajper), Counter Strikiem, wieloma innymi pierdo艂ami.:D Wiadomo jak ka偶dy cz艂owiek w miar臋 rozs膮dku imprezuj臋. W tym roku b臋d臋 podchodzi艂 do matury, najbardziej obawiam si臋 matematyki, ale my艣l臋, 偶e sobie poradz臋.Co do sieci, posiada艂em ju偶 ow膮 rang臋, stara艂em si臋 bardzo dobrze wywi膮zywa膰 si臋 z moich obowi膮zk贸w, kt贸re zosta艂y mi narzucane. Nie by艂o mnie na sieci do艣膰 spory czas, ale wr贸ci艂em z wielk膮 ch臋ci膮 niesienia pomocy. Ci kt贸rzy mnie znaj膮, wiedz膮 偶e mo偶na mi zaufa膰, a Ci kt贸rzy nie dopiero si臋 o tym przekonaj膮. Co mog臋 wi臋cej doda膰, hmm, licz臋 na pozytywne rozpatrzenie mojego podania. :)

12.聽Do艣wiadczenie聽(czy zajmowa艂e艣 ju偶 kiedy艣 takie stanowisko oraz jak radzisz sobie w obs艂udze skryptu IPB?): Posiada艂em, wi臋c do艣wiadczenie mam.

Dzi臋kuj臋. Pozdrawiam i zapraszam na ts3, poznamy si臋 ;>

Prosz臋 o szczer膮 opini臋.聽

@@Hazard, bardzo s艂abo p艂ac膮. :D

@@Wandi podczas przerwy zagl膮da艂em na forum, a czas by艂 resetowany. Na ts by艂em ca艂y czas, na serverach gra艂em, tylko si臋 nie udziela艂em(anonimowy cz艂owiek). :) Niech nowi gracze si臋 wypowiedz膮.

Co do mojego odej艣cia nie b臋d臋 podawa艂 przyczyn.聽Pozdrawiam.聽

Odno艣nik do komentarza
Udost臋pnij na innych stronach

Na nie, to jakas kpina! Nikt go nie lubi, brak kultury, klamca i oszust!

A tak na serio to nie.

Albo jednak tak :D

Doswiadczenie chlopak ma,

Bezkonfliktowy

Lubi pomagac :D

Wszyscy go lubia ;p

Cierpliwy, idealny kandydat, powodzenia ;D

Odno艣nik do komentarza

Wiadomo wszystko u Ciebie jest dobrze opr贸cz jednej rzeczy...

Mianowicie nie tak dawno wr贸ci艂e艣 po bardzo i to bardzo d艂ugiej przerwie a Czas Online: 7d 13h 49m to troch臋 za ma艂o, daj si臋 pozna膰 nowym graczom.

@@Freezu nie m贸wie o czasie na forum tylko o tym, 偶e go nie by艂o 艂adnych pare miesi臋cy.

@@Freezu stanowczo na kr贸tko ;)

Odno艣nik do komentarza

Lovo, sta艂y gracz, ch艂opak pojawi艂 si臋 tu pewnie r贸wno ze mn膮. Pami臋ta jak sie膰 si臋 rozwija艂a, wie jak wygl膮da praca moderatora (pami臋taj, 偶e forum si臋 rozros艂o od tamtego czasu :P). Wiem, ze jak za co艣 si臋 bierzesz to obowi膮zki wype艂niasz na 110%. Jeste艣 lubiany, kulturalny i mi艂y w stosunku do graczy, a to w pracy moda jest niew膮tpliw膮 zalet膮. Reasumuj膮c jestem na tak. Powodzenia.

Odno艣nik do komentarza

Ehh w膮tpi臋 w Twoj膮 moc. Nie poradzisz sobie z takim nat艂okiem obowi膮zk贸w. No i pewnie ju偶 zapomnia艂e艣 jak zamyka si臋 tematy聽 <_<

A tak powa偶nie to jak najbardziej na tak :D

Prawie wszyscy go znaj膮, na forum jest ju偶 bardzo d艂ugo, zamiast z dziewczyn膮 to przesiaduje na forum (znam to), og贸艂em wszystkie wymagania spe艂nione na 123,5% (wszystko dok艂adnie wyliczy艂em).

Mo偶e nawet kiedy艣 uda mu si臋 zamkn膮膰 jaki艣 temat!

Powodzonka :D

Odno艣nik do komentarza

Czas Online: 7d 15h 33m - na forum udzielasz si臋 sporadycznie - na nie.

Mimo resetu to 7 dni jest jak dla mnie, bardzo s艂abym wynikiem najpierw bym nad tym po pracowa艂, a p贸藕niej stara艂 o modka.

/edit

Kolejny pow贸d -聽Na ts by艂em ca艂y czas, na serverach gra艂em, tylko si臋 nie udziela艂em.

Odno艣nik do komentarza

Ja r贸wnie偶 jestem na tak. Ogarni臋ty, pomocny, kulturalny, dobre stosunki z innymi u偶ytkownikami, poza tym pami臋tam jak wcze艣niej posiada艂 moderatora, nie by艂o do niego zastrze偶e艅.聽

Powodzenia ziom!

Odno艣nik do komentarza

Lepszej osoby na kandydata by膰 nie mo偶e! Bardzo ogarni臋ta osoba do tego bardzo pomocna. W dodatku mia艂 ju偶 wcze艣niej moderatora, wi臋c zna si臋 na rzeczy. Troszeczk臋 go ju偶 znam, wi臋c wiem co m贸wi臋 :D Powodzenia! :wub:

Odno艣nik do komentarza

Go艣膰
Ten temat zosta艂 zamkni臋ty. Brak mo偶liwo艣ci dodania odpowiedzi.
  • Dodaj now膮 pozycj臋...