z.r.a.z. Napisano 3 Lutego 2016 #392808 Udost臋pnij Napisano 3 Lutego 2016 dwa dwa 艂osiem. 聽 聽 聽 聽 聽 edit: szlag, mia艂em otwarte dwie karty i g艂osowa艂em na serwer - sorki 聽 聽 聽 no to napisz臋 od razu mo偶e opini臋: nie znam osobi艣cie, lecz wydaje si臋 mi艂y i nie widze przeciwskaza艅 - da艂bym szans臋 聽 聽 聽 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Sylwia^^ Napisano 3 Lutego 2016 #392813 Udost臋pnij Napisano 3 Lutego 2016 Jestem na Tak! 聽 + Ogarni臋ty 聽 + Wiek 聽 + Mi艂y聽 聽 + Kulturalny聽 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Malmorit Napisano 3 Lutego 2016 #392951 Udost臋pnij Napisano 3 Lutego 2016 Na Tak 聽 +Wiek 聽 +Do艣wiadzczenie 聽 +Sta偶 聽 Zas艂ugujesz na t膮 rang臋 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
BuKa Napisano 3 Lutego 2016 #391438 Udost臋pnij Napisano 3 Lutego 2016 Na tak, skoro by艂 ju偶 moderatorem, nawet super moderatorem to chyba musi co艣 znaczy膰 ;3 聽 - aktywny 聽 - do艣wiadczony 聽 - najlepszy kandydat na chwil臋 obecn膮 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 3 Lutego 2016 #392999 Udost臋pnij Napisano 3 Lutego 2016 Nie ma lepszego podania. Na tak, wymagania spe艂nia, mia艂 ju偶 moderatora, spisywa艂 si臋 bez zarzut贸w,, tak samo b臋dzie pewnie tym razem :0 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Silverka Napisano 3 Lutego 2016 #393006 Udost臋pnij Napisano 3 Lutego 2016 Rowniez na tak 聽 -Zglasza niepotrzebne posty, 聽 jak dostanie modka sam bedzie mogl dawac +1. 聽 - niestety nie wiem jak pelniles funkcje super moderatora , nie moje czasy,ale sobie z pewnoscia poradzisz. Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
madman Napisano 3 Lutego 2016 #393011 Udost臋pnij Napisano 3 Lutego 2016 Niestety zasz艂o艣ci z moj膮 osob膮 dyskwalifikuj膮 Ci臋 z jakiejkolwiek posady p贸ki ja tu jestem. Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
madman Napisano 3 Lutego 2016 #393012 Udost臋pnij Napisano 3 Lutego 2016 ***Wiadomo艣膰 wygenerowana automatycznie*** 聽 Witaj. Twoje podanie zosta艂o odrzucone przez administrator贸w. Oznacza to i偶 nie zosta艂e艣 przyj臋ty na rekrutowane stanowisko. 聽 Uzasadnienie: 聽 Je艣li si臋 z tym nie zgadzasz skontaktuj si臋 z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. 聽 聽 Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 3 Lutego 2016 Autor #393017 Udost臋pnij Napisano 3 Lutego 2016 W tym momencie potwierdzi艂e艣 jak膮 jeste艣 chamsk膮 i bezczeln膮 osob膮. Wielki pan Cosec wr贸ci艂, osoba kt贸ra psuje atmosfer臋 na sieci.Nie tylko Ty jeste艣 tutaj, ale jak zwykle najwi臋cej masz do powiedzenia :DOdszed艂em z sieci, wiadomo dlaczego, wr贸ci艂em, aby spr贸bowa膰 ponownie co艣 osi膮gn膮膰聽. Szczero艣膰 boli, niestety. Unikali艣my si臋, ale jak widz臋 takie posty jak ten 偶al dup臋 艣ciska. 呕enada!聽 聽 聽 聽 聽 聽 Przepraszam, ale r贸wnie偶 chcia艂bym aby potwierdzi艂 to kto艣 inny z Administracji :)Inny pow贸d przyjm臋 na klat臋, ale nie ten wy偶ej,聽zale偶y mi na tym. 聽 聽 聽 Powodzenia! 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
adonai Napisano 4 Lutego 2016 #393287 Udost臋pnij Napisano 4 Lutego 2016 聽:mg:聽 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 4 Lutego 2016 #393292 Administrator Udost臋pnij Napisano 4 Lutego 2016 Jak to wspomnia艂e艣 mi na PW na Steam, 偶e 聽''偶膮dasz wyja艣nie艅'' 聽Dostaniesz je jak i ka偶da osoba kt贸ra oszo艂omiona zamkni臋ciem tematu daj膮c lajka. G艂贸wnie robi臋 to dla Was bo po samym zachowaniu na steam mog艂em po prostu to ola膰 i by膰 takim wrednym ch.. 聽jak niekt贸rzy my艣l膮 o Conse.聽 聽 Jeste艣 z nami praktycznie od 聽samego istnienia MH. Mog艂o Cie tu nie by膰 ju偶 po paru miesi膮cach, ale to zostaje mi臋dzy nami co wtedy si臋 wydarzy艂o. Mia艂e艣 tutaj nawet super moderatora i sz艂o Ci ca艂kiem nie藕le, lecz jest pewne ''ma艂e'' 聽ale. Brak dojrza艂o艣ci, czasem arogancja i g贸wniarskie podej艣cie do danych os贸b.聽 聽 Dobrze pami臋tam, 偶e z braku szacunku do Consecuente nie by艂o Cie tutaj. Poszed艂e艣 sobie na inn膮 sie膰 a nie pami臋tam by艣 podj膮艂 jak膮 kolwiek rozmow臋 z jak to nazywasz g贸wniarsko ''Romkiem'' Niekt贸re osoby b臋d膮c na Twoim miejscu potrafi艂y to za艂atwi膰 i 偶y艂y w zgodzie. Z szacunku do osoby starszej i z tego jak膮 rang臋 on posiada. Mnie wychowali tak, 偶e osoba starsza mo偶e sobie pozwoli膰 na wi臋cej z tego wzgl臋du, 偶e wiele przesz艂a w 偶yciu i mo偶e mie膰 racje ni偶 nam si臋 odmiennie wydaje. Nie mia艂e艣 do niego szacunku i prezentowa艂e艣 takie zachowanie jak nie inne, wi臋c traktuje Cie jako chama i g贸wniarza. St膮d mo偶e Ci si臋 wydawa膰, 偶e nie ma szacunku. 聽 Na w艂asnym przyk艂adzie Tomek udowadnia艂 mi, 偶e mia艂 racj臋 po czasie gdy to dostrzeg艂em. Szczerze powiedziawszy jak bym mia艂 wywali膰 500-1000 os贸b dla niego to bym to zrobi艂 a dlaczego ? Bo dzi臋ki niemu ta sie膰 si臋 tak rozwin臋艂a i 艣miem twierdzi膰 偶e istnieje bo gdy mnie nie by艂o on bra艂 wszystko na swoje barki. 聽 Kolejny czynnik jak 偶e wa偶ne to opinia od s@ do mnie. Sam stwierdzi艂e艣, 偶e chcesz wr贸ci膰 by zdoby膰 jak膮艣 rang臋. 聽Nie wraca si臋 na sie膰, by po prostu tutaj by膰 ? Ranga to tylko dodatek i ka偶d膮 osob臋 kt贸r膮 mam wy偶ej postawion膮 otrzyma艂a rang臋 z mojej pro艣by skierowanej do niej na PW. 聽 Starasz si臋 to jest fakt, ale licz膮 si臋 te偶 inne cechy. Brak szacunku i czasem zachowanie na na odpowiednim poziomie eliminuje Ci臋 na dzie艅 dzisiejszy z tej pozycji.聽 Nie postara艂e艣 si臋 za艂agodzi膰 sytuacji tylko ''omija艂e艣'' 聽Tak si臋 nie robi by zyska膰 szacunek. To jest tylko unikni臋cie czasowe.聽 Poka偶, 偶e masz jaja i nie jeste艣 ma艂ym gnojkiem. Spr贸buj si臋 prze艂ama膰 i za艂ata膰 te b艂臋dy, kt贸re zosta艂y pope艂nione kiedy艣. Tyle ode mnie. Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 4 Lutego 2016 Autor #393324 Udost臋pnij Napisano 4 Lutego 2016 To teraz kilka s艂贸w ode mnie. 聽 聽 聽 Odszed艂em z sieci w kulturalny spos贸b, nikogo nie powinno interesowa膰 to co robi艂em, jak mnie tutaj nie by艂o. Mh by艂o i jest dla mnie wa偶ne, je偶eli by tak nie by艂o mia艂bym to w dupie, na swoje rangi zawsze musia艂em sobie zapracowa膰, nic nigdy nie dosta艂em za "przylizanie".Nie ma os贸b idealnych, ja ow膮 r贸wnie偶 nie jestem, ale braku szacunku do os贸b starszych i mojego wychowania nikt mi nie zarzuci. Nie chcia艂em wraca膰 do przesz艂o艣ci, ale w tej sytuacji jestem do tego zmuszony. Od mojego odej艣cia nie mia艂em z Consciem kompletnie 偶adnego kontaktu, z wielu wzgl臋d贸w nie chc臋 go dalej posiada膰(on na pewno r贸wnie偶). Wola艂em ten temat omin膮膰, ni偶 dalej ci膮gna膰 t膮 spin臋. Odszed艂em, bo w moim przekonaniu osoba m膮drzejsza powinna ust膮pi膰. Przedzia艂 wikeowy jest widoczny, ale szacunek chyba obowi膮zuj臋 w obu kierunkach. Kiedy艣 mieli艣my bardzo dobry kontakt, siedzieli艣my razem na kanale, jak mia艂em problem to on mi pom贸g艂, ale pi臋knego dnia od pojawienia si臋 "najwi臋kszego g贸wna, lizdupa olda" wiele rzeczy uleg艂o zmianie. Doskonale pami臋tam, ja sprzeciwi艂em si臋 w podaniu Olda na moderatora, jak zosta艂em wtedy potraktowany przez Consca? W艂a艣nie tak jak teraz, czyli chamsko i bezczelnie. Nie by艂em zawsze wobec niego fair, zgadza si臋, ale on r贸wnie偶 nie zachowywa艂 si臋 wobec mnie dobrze, jak i wobec moich koleg贸w z sieci, mam poprzypomina膰 niekt贸re sceny? My艣l臋, 偶e publicznie na forum tego robi艂 nie b臋d臋, bo mo偶e to 藕le wp艂yn膮膰 na wizerunek Najlepszego Head Admina na Multi-headzie, kt贸ry na pewno zrobi艂 du偶o dla sieci, ale nie oszukujmy si臋 s膮 te偶 negatywne strony. Nie znam go w realu, nie oceniam, ale unikam, od prawie 2 lat, 0 kontaktu, wr贸ci艂em na sie膰 z my艣l膮, 偶e mog臋 tu jeszcze co艣 osi膮gn膮膰, a dostaje od Ciebie ripost臋, 偶e wr贸ci艂em dla "rangi" ? 2 tygodnie temu napisa艂em CI @@aquax, 偶e zamierzam spr贸bowa膰 w najbli偶szej rekrutacji, nie mia艂e艣 nic przeciwko, a tu raptownie 2 dni temu wraca "Conse" i od razu moje podanie jest odrzucone z jego powodu?Ale w sumie, nawet ju偶 nie chodzi o to podanie, tylko o inne rzeczy z tym zwi膮zane. Nie mam zamiaru si臋 godzi膰, je偶eli tak bardzo Cie to boli, ust膮pi臋 po raz kolejny(Nigdy tak szybko nie odpuszczam, ale @@aquax o tym na pewno wiesz i si臋 przekona艂e艣), do niekt贸rych rzeczy dojrza艂em i wiem, 偶e dyskusja ze starszym cz艂owiekiem zazwyczaj ko艅czy si臋 kl臋sk膮. Jednak wiem, 偶e na sieci jest miejsce dla nas oboju. 聽 聽 聽 W kwietniu 2014 r posypa艂a si臋 ca艂a zajebista ekipa, by艂em wtedy Super Moderatorem, do mojej pracy Consec ci膮gle mia艂 jakie艣 negatywne uwagi i problemy.(sytuacja mia艂a miejsce, po oldzie, wcze艣niej by艂o wszystko dobrze ) To nie jest p艂acz, tylko szczera prawda. Wiem, 偶e momentami mam g贸wniarskie zachowanie, ale nie oszukujmy si臋 mam dopiero 18 lat o_O. Stara艂em si臋 jak mog臋, by艂o wiele konflikt贸w, ale ten czas tutaj i tak zawsze wspominam na plus, pozna艂em tu wiele znakomitych ludzi, wiele os贸b mnie zna i wie jaki na prawd臋 jestem, dlaczego zazwyczaj osoby s膮 (oceniane i odrzucane) z powodu jednej osoby z czerwon膮 rang膮. Moje podanie, przeczytaj wszystkie wypowiedzi, aquax szanuj臋 Ci臋 bardzo, ale w tej sytuacji, wiem, 偶e idziesz za Consciem, jeste艣cie przyjaci贸艂mi chwa艂a wam za to, ale nie powinno si臋 tak traktowa膰 ludzi. Za swojej zachowanie sprzed kilku lat jestem w stanie przeprosi膰, ale r贸wnie偶 oczekuj臋 tego samego. Jestem szczery, m贸wi臋 to co uwa偶am, za stosowne, pope艂ni艂em kilka b艂臋d贸w. M贸j powr贸t na sie膰 by艂 przemy艣lany. Mam jaja, pisz臋 to co my艣l臋, mo偶e to si臋 komu艣 podoba膰, albo i nie.聽 聽 聽 聽 "Kolejny czynnik jak 偶e wa偶ne to opinia od s@ do mnie. Sam stwierdzi艂e艣, 偶e chcesz wr贸ci膰 by zdoby膰 jak膮艣 rang臋." nie rozumiem, mam s膮dzi膰, 偶e chodzi o to? Moje podanie ju偶 po chwili napisania by艂o z g贸ry odrzucone 聽 聽 聽 聽 Na tej sieci wiele si臋 dzieje, zawsze by艂em w tym jak膮艣 cz臋艣ci膮, jakim艣 procentem tego wszystkiego. To co napisa艂em teraz, to wszystko co my艣l臋, wi臋cej nie mam zamiaru pisa膰, tylko dodam, 偶e zazwyczaj prawda boli 聽Dodam na koniec, 偶e to chyba @@aquax nie ten czas abym si臋 prze艂ama艂.聽Tyle ode mnie, dzi臋kuj臋. 聽 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 4 Lutego 2016 #393413 Administrator Udost臋pnij Napisano 4 Lutego 2016 Nadal zostaj臋 przy swojej wersji. Nie by艂o wszystko wyja艣nione nigdy do ko艅ca st膮d ten problem. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 4 Lutego 2016 #393590 Udost臋pnij Napisano 4 Lutego 2016 Administracja to zlepek r贸偶nych charakter贸w, wszyscy maj膮 swoje wady i zalety, trzeba tym umiej臋tnie zarz膮dza膰. Ka偶dy z was ma w艂asne zdanie i po ka偶dej ze stron jest troch臋 racji, jednak cz艂owiek z klas膮 to taki, kt贸ry nie unosi si臋 honorem, a potrafi przyzna膰 si臋 do b艂臋du i u偶y膰 s艂owa "przepraszam". Chcia艂bym zobaczy膰 ka偶d膮 osob臋 ubli偶aj膮c膮 w r贸偶nym czasie Consecuente twarz膮 w twarz膮 rozmawiaj膮c膮 z Tomkiem. Przecie偶 dla wielu z Was m贸g艂by by膰 ojcem. On ma Was przeprasza膰 za to, 偶e ma swoje zasady i twardo si臋 ich trzyma? B膮d藕my powa偶ni. Consecuente to twardy charakter, co nie znaczy, 偶e nie ma ludzkich odruch贸w. Jest bardzo inteligentn膮 osob膮, z kt贸r膮 ka偶dy mo偶e doj艣膰 do kompromisu. Wystarczy wykaza膰 ch臋ci. Jednak wielu z Was, typowo po szczeniacku, unosi si臋 honorem. Wyobra藕cie sobie, 偶e za 20 lat, gdy ju偶 wielu z was b臋dzie dojrza艂ych, jaki艣 nastolatek b臋dzie oczekiwa艂 od Was przeprosin, wyja艣nie艅... Nie r贸bmy sobie jaj... 聽 聽 聽 Lovo, mia艂e艣 czas, w kt贸rym mog艂e艣 pewne sprawy wyja艣nia膰. Twierdz臋, 偶e zachowywa艂e艣 si臋 podobnie do przyk艂adu opisanego wy偶ej. Uwa偶am, 偶e jakie艣 szanse nadal zosta艂y. Musia艂by艣 jednak zmieni膰 taktyk臋. Zamiast wylewa膰 偶ale na forum, spr贸buj po ludzku porozmawia膰. By膰 mo偶e jest jeszcze taka mo偶liwo艣膰. S膮dz臋, 偶e jest, bo 艂atk臋 chama i drania Consecuente przylepia sobie z premedytacj膮. 聽 聽 聽 Gdybym d艂u偶ej przysiad艂, m贸g艂bym wymieni膰 kilka kolejnych os贸b, kt贸re obiera艂y podobn膮 taktyk臋. W tym czasie mog艂y nadal zasiada膰 w administracji, ale nie, bo honor... Ludzie i zwyczaje na sieci ca艂y czas si臋 zmieniaj膮, ale tylko nieliczni od pocz膮tku trzymaj膮 si臋 swoich zasad i s膮 consecuentni. 聽 聽 聽 Pozdro grzbiety. 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
madman Napisano 8 Lutego 2016 #395220 Udost臋pnij Napisano 8 Lutego 2016 Poniewa偶 wszystko sobie wyja艣nili艣my i doszli艣my do obop贸lnego porozumienia temat otwieram i pozostawiam Waszej ocenie. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 8 Lutego 2016 #395238 Udost臋pnij Napisano 8 Lutego 2016 4. Czas kt贸ry po艣wi臋casz dziennie na forum (oko艂o): Siedz臋, praktycznie ci膮gle. S艂abo u ciebie z czasem online. 聽 聽 6. Co chcia艂by艣 zrobi膰 na Forum (uzasadnienie): Wszystko to co mnie poprosz膮 i b臋d臋 uwa偶a艂 za stosowne. Brak uzasadnienia. 聽 聽 7. Dzia艂 kt贸rym chcia艂by艣 si臋 zajmowa膰 na forum: Ca艂ym forum, gdzie b臋dzie syf i jakie艣 niedoci膮gni臋cia. Czyli ca艂e forum, czy tam gdzie jest "syf" i znajduj膮 si臋 niedoci膮gni臋cia? 聽 聽 8. Posiadanie umij臋tno艣ci wsp贸艂pracy z lud藕mi: Posiadam bardzo dobre, wiadomo nie z ka偶dym relacj臋 s膮 idealne, ale z ka偶dym staram si臋 jako艣 racjonalnie dogadywa膰. Kiedy sk艂ada艂em podanie, takie b艂臋dy by艂y karane odrzuceniem podania, albo chocia偶 wytykane. 聽 聽 9. Posiadanie cierpliwo艣ci i systematyczno艣ci: Posiadam, jak co艣 robi臋 to robi臋 porz膮dnie. Jak co艣 robi臋 to robi臋 to tak aby robi膰 robi膮c. 聽 聽 10. Ilo艣膰 otrzymanych ostrze偶e艅 w przesz艂o艣ci: Nie przypominam sobie. M贸g艂by艣 chocia偶 wykaza膰 troszk臋 inicjatywy i poprosi膰 moderatora o tak膮 informacje. Rozumiem, 偶e by艂 reset i skasowa艂 si臋 ostrze偶enia, ale co po nim. 聽 聽 11. Co艣 o swojej osobie [oczekujemy rozbudowanej wypowiedzi]: Posiada艂em ju偶 ow膮 rang臋, stara艂em si臋 bardzo dobrze wywi膮zywa膰 si臋 z moich obowi膮zk贸w, kt贸re zosta艂y mi narzucane. Nie by艂o mnie na sieci do艣膰 spory czas, ale wr贸ci艂em z wielk膮 ch臋ci膮 niesienia pomocy. Ci kt贸rzy mnie znaj膮, wiedz膮 偶e mo偶na mi zaufa膰, a Ci kt贸rzy nie dopiero si臋 o tym przekonaj膮. Co mog臋 wi臋cej doda膰, hmm, licz臋 na pozytywne rozpatrzenie mojego podania. Co艣 o sobie. 聽 聽 聽 Najlepszy kandydat, ale s艂aby. Neutralne. Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Cthulhu2 Napisano 8 Lutego 2016 #395239 Udost臋pnij Napisano 8 Lutego 2016 Na si艂臋 to mo偶na b膮ka pu艣ci膰 a nie modkiem zosta膰. Jestem na nie. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
nynek Napisano 8 Lutego 2016 #395241 Udost臋pnij Napisano 8 Lutego 2016 Jestem na nie. 聽 Albo na tak. 聽 Nie wiem. 聽 Nie znam. 聽 Da艂bym Ci tak, ale nie jeste艣my kolegami :v 聽 聽 聽 Nie mam nic do pozosta艂ych kandydat贸w, ale je艣li nikt inny podania nie z艂o偶y, to lepszego kandydata nie b臋dzie. 聽 Spe艂niasz wymagania. Masz do艣wiadczenie. Do tego si臋 nie znamy, wi臋c jeszcze mi nie podpad艂e艣 :v 聽 聽 聽 Mo偶na zaakceptowa膰 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Napisano 8 Lutego 2016 #395246 Udost臋pnij Napisano 8 Lutego 2016 A ja si臋 wypowiem... 聽 I nie, nie jest to jakie艣 po kole偶e艅sku... 聽 Dajcie sobie ju偶 spok贸j... 聽 Czy jako SuperMod si臋 nie sprawowa艂? 聽 Patrzcie trze藕wo! Bo te Wasze wypowiedzi s膮 艣mieszne! 聽 Widzicie lepszego kandydata? Kogo? 聽 Lepiej zostawmy forum bez opieki... 聽 Dajmy rangi noname po kt贸rych niewiadomo czego mo偶na si臋 spodziewa膰... 聽 Obaj Panowie doszli do porozumienia, 聽 A skoro i Konsek wyrazi艂 ponown膮 ch臋膰 otwarcia tego podania to te偶 o czym艣 musi 艣wiadczy膰... 聽 呕a艂o艣膰 me serce pogr膮偶a... Okej, Lovo ma tylko 8 dni na forum, ale nie jest nigdzie napisane, 偶e ma sp臋dza膰 tu ca艂e dnie... 聽 Jakby by艂 lujem to by na noc w艂膮cza autorefreshera i by nabi艂 dni nawet by艣cie nie zwr贸cili uwagi... 聽 Ka偶dy na drug膮 szans臋 tutaj zas艂uguje i nie jeden j膮 dosta艂... Wi臋c? 聽 聽 聽 JESTEM NA TAK! 聽 聽 聽 聽 @... Praktycznie w og贸le si臋 tutaj nie udzielasz od pewnego czasu... Sk膮d w og贸le Twoja wypowied藕... 聽 Tw贸j czas online nabi艂e艣 ju偶 dawno, a teraz zagl膮dasz od 艣wi臋ta, wi臋c my艣le, 偶e nawet Tw贸j g艂os nie zostanie wzi臋ty pod uwage... 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Vizorowsky Napisano 8 Lutego 2016 #395253 Udost臋pnij Napisano 8 Lutego 2016 [align=center]Po d艂u偶szych przemy艣leniach i rozmow臋 z ot贸偶 tym panem kt贸ry z艂o偶y艂 to jak偶e niesamowite podanie wywnioskowa艂em ,偶e jest to bardzo dok艂adne jak偶e i dobre podanie kt贸re powinno zosta膰 PRZYJ臉TE! 聽 Oczywi艣cie jestem na ogromne i jak偶e wielkie TAK聽 聽 - Podanie jest napisane jak ka偶de moje. Czyli idealne :3[/align] 聽 [align=center]- Urodzony 3 dni po rozpocz臋ciu roku szkolnego (PRZYPADEK NIE SONDZE) 聽 - Wiek 聽 - By艂y SuperModerator 聽 聽 - Aktywny 聽 - Przyjazny Kumpel :3 聽 - Do艣wiadczenie 聽 - Napompowany z now膮 energi膮 po d艂ugim urlopie 聽 - Bardzo pomocny 聽 - Przyjacielski 聽 - Szlachetny 聽 聽 Tak mi臋dzy nami (nikomu nie m贸wcie) - Oficjalnie kumpel :3 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽[/align] 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 8 Lutego 2016 #395303 Udost臋pnij Napisano 8 Lutego 2016 Lepszego kandydata nie widz臋 na to stanowisko spe艂nia wymagania, by艂 tutaj juz moderatorem nawet super, zna si臋 na rzeczy, pomocny, mi艂y i ogarni臋ty. Powodzenia Damjan 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 8 Lutego 2016 #395397 Administrator Udost臋pnij Napisano 8 Lutego 2016 聽 ***Wiadomo艣膰 wygenerowana automatycznie*** 聽 Witaj! Twoje podanie zosta艂o zaakceptowane przez administrator贸w. W celu dope艂nienia formalno艣ci prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadziej臋 na owocn膮 wsp贸艂prac臋 oraz 偶yczymy wielu sukces贸w. 聽 聽 Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
adonai Napisano 8 Lutego 2016 #395593 Udost臋pnij Napisano 8 Lutego 2016 Jak szybko ludzie zmieniaj膮 zdanie聽 :mg: 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi