Gość Guest Napisano 18 Maja 2014 #155327 Udostępnij Napisano 18 Maja 2014 Data i godzina zdarzenia:18/05/2014 13.30 Nick admina/gracza, który zawinił: nie wiem, któryś na pewno. w konsoli nie jest napisane kto mi dał bana Dowody: nie mam zadnych dowodow, mozecie demko sobie wziąsc i popatrzec Świadkowie: - Uzasadnienie: Skarga leci , gdyż poniewaz, koles o nicku matoPato i matys;x siedzieli dlużej na respie niz 1 minuta, gdzie w regulaminie i na cs'ie jest napisane,ze mozna siedziec tylko do minuty...a admini nic sobie z tym nie robili , a gdy napisałem na sayu, ze goscio siedzi dłuzej na respie, dopiero go zbanował, po czym za moje przekleństwa ja dostałem bana na 5 minut powod kulutra . Człowieku, ja Ci jeszcze mówię co masz robic a ty będziesz mnie banował?... i ty jestes adminem? coś jest tutaj nie tak ... pozdro elo0 , lecimy tam : y o 0 p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Maja 2014 #155331 Udostępnij Napisano 18 Maja 2014 Proszę dodać konkretne dowody, bo w przeciwnym razie skarga zostanie zamknięta. @down: Czekam. Proszę też o rozpisanie w jakim czasie się to stało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Maja 2014 #155333 Udostępnij Napisano 18 Maja 2014 linkuj hltv... to zaraz Ci pokaże jak będzie juz wgrane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 18 Maja 2014 #155340 Udostępnij Napisano 18 Maja 2014 ale co skarga za 5 minutowego bana jak przeklinales ciagle? wiec nie rozumiem co cie dziwi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Maja 2014 #155396 Udostępnij Napisano 18 Maja 2014 zabawna jest ta skarga ^^ tak jak i jej autor ^^ 5 min bana i płacz ? Na przyszłość proszę : to dla Ciebie \_______________________/ :] Ciesz się, że dostałeś bana na 5 min gdyż zasłużyłeś sobie na min 30 min swoim bezczelnym wręcz chamskim zachowaniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 18 Maja 2014 #155407 Udostępnij Napisano 18 Maja 2014 Ciesz się, że dostałeś bana tylko na pięć minut. Skarga odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 18 Maja 2014 #155408 Udostępnij Napisano 18 Maja 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi