pionteczekessa Napisano 17 Maja 2014 #155148 Udostępnij Napisano 17 Maja 2014 [align=center]Dziś przeprowadziłem wywiad z Michałem, jeśli chcecie się o Nim czegoś dowiedzieć to zapraszam do czytania. [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center]Redaktor [/align] [align=center]Michał (ManiaK) [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center]Siemka, masz może czas żeby przeprowadzić wywiad? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Witaj... Oczywiście. ;] [/align] [align=center] [/align] [align=center]W takim razie napisz jak masz na imię, ile masz lat i gdzie mieszkasz. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Mam na imię Michał, mam 18 lat i mieszkam niedaleko Mielca w województwie podkarpackim. [/align] [align=center] [/align] [align=center]To niedaleko ode mnie . Lubisz swoje miejsce zamieszkania? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Hmm... A jakże inaczej... Od dzieciństwa jestem związany z tym miastem. Zawsze jestem dumny z tego, że moja ulubiona drużyna Stal Mielec, gra w Superlidze Piłkarzy Ręcznych. Jeżeli jest to tylko możliwe to pragnę uczestniczyć i kibicować w każdym meczu, który odbywa się u nas. Mimo iż nie jest to jakieś przebojowe i nowoczesne miasto, to i tak je kocham. ;] [/align] [align=center] [/align] [align=center]Interesujesz się piłką ręczną czy po prostu kibicujesz tej drużynie ze względu na to, że jest z Twojego miasta? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Oczywiście, że się interesuje się ręczną... Zawsze chciałem poświęcać jej jak najwięcej czasu.. Kibicuje Stali dlatego że doszła bardzo daleko. Gra z najlepszymi drużynami takimi jak Vive Targi Kielce i Wisła Płock... Moją drugą miłością jest siatkówka... Lecz kibicuję nie drużynie z moich okolic - lecz Skrze Bełchatów. ;] [/align] [align=center] [/align] [align=center]Ciekawa sprawa. Masz jakieś inne zainteresowania lub hobby poza piłką ręczną i siatkówką? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Oczywiście... Pomyślicie, że pewnie jestem kujonem lub kimś w tym stylu... Bardzo lubię rozwiązywać zadania matematyczne, dlatego też w liceum wybrałem profil mat-fiz... Uwielbiam także pływać. Mógłbym godziny spędzać na basenie i pływać w tą i z powrotem... Niektórzy pomyślą, że to idiotyczne, lecz ja widzę w tym sens. ;] [/align] [align=center] [/align] [align=center]Ciekawy sposób na nudę. Posiadasz rodzeństwo? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Tak, mam siostrę na studiach medycznych... Jestem wdzięczny rodzicom, że nie jestem jedynakiem. ;] [/align] [align=center] [/align] [align=center]A ja wręcz przeciwnie ._. . Chciałbyś nam poopowiadać o swoim dzieciństwie? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Każdy był dzieckiem i odwalał coś idiotycznego. Jedno wydarzenie utkwiło mi w pamięci... Była dość mroźna zima i jak to dzieci wychodziło się na dwór i szukało pomysłu na zabawę. (W dzisiejszych czasach, ciężko młodzież odciągnąć od komputera) . Niedaleko mojego domu ( 600m) był taki mały staw. Temperatura była poniżej -5 st. więc powstał lód. I jak to ciekawość młodzieńcza, zastanawialiśmy się co teraz znajduje się pod lodem (Idioci). I rozpoczęliśmy wykopaliska. Tłukliśmy przez 2h twardy lód na różne sposoby. Od bicia kijami, metalowymi rurkami, po skakanie.. Lecz o mało co nie wydarzyła się tragedia... W pewnym momencie lód dookoła mojego kumpla się załamał... Na szczęście niedaleko był właściciel stawu i pomógł go nam wydostać... Skończyło się na tym, że zostaliśmy odprowadzeni do domów, i zwyklinani przez rodziców... I doszło do lekkich rękoczynów, co w dzisiejszych czasach ciężko spotkać, ponieważ panuje bezstresowe wychowanie. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Fakt, dyscyplina musi być, ale dzisiaj jest to rzadko spotykane. Teraz dla odmiany może nam opowiesz jakąś zabawną historię z Twojego życia, której nigdy nie zapomnisz? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Z racji tej, iż mam teraz multum osiemnastek itp. to zabawne historie są na bieżąco. Było to na 18 u koleżanki w Styczniu... Jak to na osiemnastce pasuje wypić kilka kieliszków symbolicznych na cześć jubilatki... Lecz tych kieliszków było o wiele za dużo. Chciałem się przewietrzyć więc wyszedłem z knajpy na dosłownie momencik.. Byłem dość nieźle wypity więc już bardziej opowiadam to co mi kumple następnego dnia opowiadali... Widzieli mnie jak siedziałem na zaspie śniegu, 20m od baru i rozpocząłem jakże interesującą rozmowę z psem. Tylko w tym problem, że zauważyli dopiero po 3h że mnie nie ma... Skończyło się na tym, że miałem przemarzniętą puoę i trzeba było chodzić na dość długą kurację do doktora.. Od tamtej pory zachowuje umiar i staram się nie odlecieć . [/align] [align=center] [/align] [align=center]Haha . Zmieńmy temat... Kiedy i jakim sposobem znalazłeś się na MH? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Na Multi-Head dostałem się dzięki kumplowi z gimnazjum. Na imię mu Marcin, niektórzy może go pamiętają z nicku XayreS*, który miał tutaj admina. ;] Od tamtej pory po prostu nie potrafiłem przestać myśleć o COD200 i debilnych rozmowach z Bezdusznym, Nightwolfem, Salezianem i Mordercą na TeamSpeaku. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Nadal utrzymujesz z nimi kontakt? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Wiesz co.... Pod koniec 2012 roku, miałem dość długą przerwę z CS i MH... Więc można powiedzieć, że kontakt tak jakby się urwał, bo jak powróciłem na serwerownię, to Bezducha i Saleziana nie było.. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Nie ma to jak stara ekipa. Kiedy już zdobędziesz rangę Admina COD będziesz się starał o jakieś rangi? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Jestem dość skromną osobą więc na razie mi się wydaję, że powrót na stanowiska admina tymczasowo mi wystarczy... Co będzie dalej - czas pokaże. Wszystko zależy od sytuacji na serwerowni i własnych kompetencji. ;] Lecz jeżeli ktoś mi zaproponuje stanowisko bądź poprosi o pomoc- chętnie pomogę. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Myślę, że możemy zostawić temat MH. Jakiej muzyki słuchasz? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Uwielbiam słuchać muzyki electro/ imprezowej... Po prostu przechodzą mnie drgawki jak założę słuchawki i leci moja ulubiona nutka. Pozdrawiam Fightera- bliźniaka muzycznego. ;D [/align] [align=center] [/align] [align=center]W takim razie pozdrawiamy Fightera. Chcesz kogoś pozdrowić pod koniec? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Tsaa... Jeżeli to kiedyś przeczytają to Bezducha, Wilka, Saleziana i moich złamasków z TeamSpeaka - 7aro , strzelec wyborowy, Smyka i lukiego który bulwersuje się że nie może we mnie trafić. :* [/align] [align=center] [/align] [align=center]I tak jak zawsze na koniec poprosimy suchara. [/align] [align=center] [/align] [align=center]- Dlaczego usunąłeś mnie z listy znajomych?! [/align] [align=center]- Bo mnie wq***asz! [/align] [align=center]- Ale ja jestem twoją żoną! [/align] [align=center] [/align] [align=center]Suche jak dziewczyny na mój widok :>. Dziękuję za wywiad i pozdrawiam. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Dzięki za spędzony czas... Trzymaj się. [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center]Nutka od Michała: [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sy[K]uS Napisano 17 Maja 2014 #155152 Udostępnij Napisano 17 Maja 2014 Witaj mój imienniku Wywiad spoko, dobre pytania i wyczerpujące odpowiedzi ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 17 Maja 2014 #155160 Udostępnij Napisano 17 Maja 2014 Wywiad bardzo fajny, czekam na więcej z twojej strony . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 17 Maja 2014 #155164 Udostępnij Napisano 17 Maja 2014 Hehe wywiad dobry, odpowiednio długi (jak dla mnie). Leci + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`Shooter. Napisano 17 Maja 2014 #155173 Udostępnij Napisano 17 Maja 2014 Wywiad fajny oraz ciekawy. Leci + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 17 Maja 2014 #155175 Udostępnij Napisano 17 Maja 2014 No udał Wam się ten wywiadzik - nie powiem, że nie . Pozdrawiam redaktora oraz odpowiadającego . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Maja 2014 #155254 Udostępnij Napisano 18 Maja 2014 Szybko te wywiady idą Fajny fajny wywiadzik ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
#RELOP Napisano 18 Maja 2014 #155262 Udostępnij Napisano 18 Maja 2014 Dobry wywiadzik. Później dam plusika, ponieważ teraz nie mogę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Maja 2014 #155300 Udostępnij Napisano 18 Maja 2014 Dobry, długi wywiad. Pozdrawiam redaktora i odpowiadającego. +++ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi