Gość Guest Napisano 17 Maja 2014 #155107 Udostępnij Napisano 17 Maja 2014 Nick: Ramen, teraz zacząłem grać na Dante, ale dopiero od dzisiaj Wiek: 18 lat Doświadczenie (w byciu adminem): Byłem adminem tutaj na FFA oraz na innych sieciach. Znajomość AMXX (W skali 1-10): 7 Staż w CS-sie: 5 lat Steam / NonSteam: Steam STEAM_0:1:2219875 Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: http://www.gametracker.com/player/Ramen/80.72.43.106:27022/ Dlaczego TY .!: Gdyż wiem jakie obowiązki wiążą się z tą rangą i uważam, że dam radę im sprostać. Swoją pracę wykonuję zawsze starannie, sumiennie i do samego końca. Zauważyłem również, że jest mało adminów na danym serwerze, a ja chciałbym aby na serwerze panował ład i porządek. Ponadto uważam, że mam dobry kontakt z użytkownikami forum jak i z graczami danego serwera. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 3h-5h Kontakt: Steam: Expert / [email protected] / pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Maja 2014 #155110 Udostępnij Napisano 17 Maja 2014 Jestem na Tak żadnych sprzeciw skazań Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 17 Maja 2014 #155108 Udostępnij Napisano 17 Maja 2014 hmm złozyles podanie na ubt (odrzucone) nastepnie zrezygnowales z admina ffa po czym widzimy to : http://multi-head.pl/topic/29394-skilluj/#entry164848 na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Maja 2014 #155111 Udostępnij Napisano 17 Maja 2014 Tamto to była pomyłka. Pomagałem kumplowi Bardzo mi na tym zależy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 17 Maja 2014 #155117 Udostępnij Napisano 17 Maja 2014 Wraz z kandydatem wyjaśniliśmy sobie pewne rzeczy na pw. Umówiliśmy się, aby nabił jakieś 10-15h na obecnym nicku (żeby dał się poznać) i wtedy podanie zostanie ponownie otwarte. @@@ Gracz ma już te godziny na które się umówiliśmy. http://www.gametracker.com/player/Dante/80.72.43.106:27022/ Dlatego otwieram. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Maja 2014 #158215 Udostępnij Napisano 26 Maja 2014 @ref Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kenpachi Zaraki Napisano 26 Maja 2014 #158283 Udostępnij Napisano 26 Maja 2014 Moze i masz te godz ale mimo to malo Cie troche widac na serwie , moze aktywnosc by sie zwiekszyla po dostaniu adma ale tego pewny nie jestem. Jesli juz to bylbym za okresem probnym(juz 3 osoba) . Ja osobiscie jestem za Neutral ale jesli EvO pozytywnie sie o Tobie wypowie i bedzie Cie chcial to nie widze problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 26 Maja 2014 #158355 Udostępnij Napisano 26 Maja 2014 Jeżeli miała być taka ilość godzin to jestem na tak. Krucho z adminami na codzie 400, aktywny, widać starania, chęci do pełnienia funkcji. Steam jest, wiek i doświadczenie. Byłeś juz adminem ma FFA wiec powinieneś dać radę. Mam nadzieje, ze Nas nie zawiedziesz, życzę powodzenia . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Maja 2014 #158384 Udostępnij Napisano 26 Maja 2014 Jestem na tak,gracz opanowany,ze steamem i oczywiscie wiek na spory plus. Aktywnosc tez jest coraz lepsza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 30 Maja 2014 #159817 Udostępnij Napisano 30 Maja 2014 Otóż patrząc na ilość adminów, oraz to, że posiadasz doświadczenie z FFA doszedłem do wniosku, abyś dostał admina na okres próbny 2-ch tygodni (tak jak paru poprzednich kandydatów). Myślę, że Twoja aktywność nie będzie już tak w kratkę tylko minimum tak około godziny dziennie. Zgłoś się do kogoś z wyższych o dopełnienie formalności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 30 Maja 2014 #159818 Udostępnij Napisano 30 Maja 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi