August Napisano 17 Maja 2014 #154905 Udost臋pnij Napisano 17 Maja 2014 Nick: August aka berpet Wiek: 19 Data rejestracji na forum:聽27 sty 2014 Czas sp臋dzony na forum:聽8d 15h 10m 34s Do艣wiadczenie w ocenianiu: By艂em na kilku sieciach BT, na dw贸ch opiekunem BT Czy obs艂ugiwa艂e艣 wcze艣niej AMXBANS?: TAK By艂e艣 banowany na forum lub serwerze?: za wh mi bana dali Dlaczego Ty?: 聽Niby jest 7 os贸b w bt, ale ma艂o os贸b jest w nocy, a Ja cz臋sto jestem w nocy, poza tym po rezygnacji lukiego jest o jedn膮 osob臋 mniej Ile czasu po艣wi臋casz na forum dziennie?: 2-3h, ale komp w艂膮czony po 10+, wi臋c mog臋 by膰 wi臋cej. Co艣 od siebie: Mam jako takie do艣wiadczenie ze wspomagaczami, wi臋c my艣l臋, 偶e si臋 przydam 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 17 Maja 2014 #154990 Udost臋pnij Napisano 17 Maja 2014 Jarluki z艂o偶y艂 rezygnacj臋, wi臋c musisz poczeka膰, a偶 zostanie wybrany nowy opiekun. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 18 Maja 2014 #155225 Udost臋pnij Napisano 18 Maja 2014 Zg艂o艣 si臋 do mnie w wolnej chwili, dostaniesz zestaw do oceny, kt贸ry b臋dziesz musia艂 od razu rozpisa膰. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 18 Maja 2014 #155409 Udost臋pnij Napisano 18 Maja 2014 ***Wiadomo艣膰 wygenerowana automatycznie*** 聽 聽 聽 聽 聽 聽Sk艂adaj膮cy podanie poprosi艂 o zamkni臋cie tematu. 聽 聽 聽 聽 聽 Witaj. Twoje podanie zosta艂o odrzucone przez administrator贸w. Oznacza to i偶 nie zosta艂e艣 przyj臋ty na stanowisko administratora UnBan Team. Je艣li si臋 z tym nie zgadzasz raportuj ten post i popro艣 o ponowne otwarcie. 聽 聽 聽 Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi