August Napisano 17 Maja 2014 #154905 Udostępnij Napisano 17 Maja 2014 Nick: August aka berpet Wiek: 19 Data rejestracji na forum: 27 sty 2014 Czas spędzony na forum: 8d 15h 10m 34s Doświadczenie w ocenianiu: Byłem na kilku sieciach BT, na dwóch opiekunem BT Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBANS?: TAK Byłeś banowany na forum lub serwerze?: za wh mi bana dali Dlaczego Ty?: Niby jest 7 osób w bt, ale mało osób jest w nocy, a Ja często jestem w nocy, poza tym po rezygnacji lukiego jest o jedną osobę mniej Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?: 2-3h, ale komp włączony po 10+, więc mogę być więcej. Coś od siebie: Mam jako takie doświadczenie ze wspomagaczami, więc myślę, że się przydam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Maja 2014 #154990 Udostępnij Napisano 17 Maja 2014 Jarluki złożył rezygnację, więc musisz poczekać, aż zostanie wybrany nowy opiekun. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 18 Maja 2014 #155225 Udostępnij Napisano 18 Maja 2014 Zgłoś się do mnie w wolnej chwili, dostaniesz zestaw do oceny, który będziesz musiał od razu rozpisać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Maja 2014 #155409 Udostępnij Napisano 18 Maja 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Składający podanie poprosił o zamknięcie tematu. Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora UnBan Team. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi