Gość Guest Napisano 16 Maja 2014 #154765 Udostępnij Napisano 16 Maja 2014 Data i godzina zdarzenia: 17.05.2014 00:08 Nick admina/gracza, który zawinił: jar | luki Dowody: Świadkowie: Paru graczy na serwerze Uzasadnienie: Grały odpały na dd2 od 23:30 pare odpałów wyszło których rozpisze jutro , pisałem na sb czy jest admin , w końcu pojawił się admin więc napisalem mu dwóch graczy którzy grali podejrzliwie , napisałem "sprawdz Legendary Player O.Ooo" następnie napisałem drugi nick "sprawdz Kondominator" po czym następne 5 min grał dalej i nie poszedł nawet na specta. Napisałem żeby poszedł na specta a nie grał i sprawdził tych graczy , następne 2 min grał , więc napisałem jeśli nie sprawdzi ich to napisze skarge a skarge i tak napisze mimo wszystko , za to że zamiast wysłuchać gracza wolał grać dalej (jakieś 3 rundy). Po czym dostałem bana na 30 min za spam na u@ . No to jest jakaś przesada , pisałem na u@ z myślą że admin tego nie zauważył czy po prostu ma to w dupie a typ mi daje bana na 30 min z powodu pisania na u@. Przesada , czekaliśmy na admina tyle czasu , co i tak połowa cziterów wyszła a jak już admin przyszedł to dał kicka graczowi z powodem żeby zmienił nick . Moim zdaniem jest to nie fair dla graczy .Tyle z mojej strony , Dziekuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 16 Maja 2014 #154766 Udostępnij Napisano 16 Maja 2014 jeżeli ty myślisz że którykolwiek z adminów będzie reagował na tego typu zgłoszenia to się mylisz , są to 2 screeny ale wiadmości tego typu było o wiele więcej co do sprawdzenia graczy i zejścia na spekta najpierw musiałem paść bo sama komenda kill i przejście w trakcie gry nie działa zatem czekam kolego na dowody na których będzie widać ze specjalnie wbiegałem srodkiem na kamikadze dodam że wskazani przez ciebie gracze byly czyści ) http://speedy.sh/GM3uM/2014-05-17-00002.jpg http://speedy.sh/RHDQH/2014-05-17-00003.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Maja 2014 #154771 Udostępnij Napisano 16 Maja 2014 Kolego jak składasz skargę, to przedstaw dowody! Co do jarlukiego, to wiem, że w jego obecności żaden odpał nie pogra, widocznie uznał, że gracze są czyści. Następnym razem uważaj co piszesz, bo za takie zgłoszenie nadaje się na bana. /close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Maja 2014 #154772 Udostępnij Napisano 16 Maja 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi