Gość Guest Napisano 16 Maja 2014 #154553 Udostępnij Napisano 16 Maja 2014 Data i godzina zdarzenia: dzisiaj, 15:20-15:30, serwer FFA Nick admina/gracza, który zawinił: nie wiem, podobno adminem był STOCH kogoś chyba lekko fantazja poniosła, wyskoczyłem z tekstem "kolejny spierdolony serwer" - standardowo jak na każdym innym wysokie pingi + loss + choke, bo HA ma własną wizję jak każdemu rate poustawiać... ale do rzeczy: reakcją był tekst gościa o nicku klama "twoja matka jest spierdolona", ja coś tam odpisałem, ten znowu do mnie "wyrucham twoja matke", po czym ja dostałem bana. krótki czy długi, nie ma znaczenia, bo nie o niego chodzi - tylko kurwa mać, bez przesady. za ten tekst nt rodziny gość ode mnie dostałby co najmniej miesiąc perma na całej sieci serwerów, a tu dupa - admin zbanował mnie na 30 minut a kolega został... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
#RELOP Napisano 16 Maja 2014 #154555 Udostępnij Napisano 16 Maja 2014 Zastosuj się do całego wzoru, masz na to 24h. Pamiętaj, że dowody są wymagane. Wzór skargi: Data i godzina: Nick admina/gracza, który zawinił: Dowody: Świadkowie: Uzasadnienie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pos Napisano 16 Maja 2014 #154556 Udostępnij Napisano 16 Maja 2014 Może jakieś dowody co do twojej skargi. I trochę przyhamuj z tym słownictwem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Maja 2014 #154580 Udostępnij Napisano 16 Maja 2014 chuj kładę na ten serwer w takim razie powodzenia życzę z takim podejściem. wielce łaskawy admin nie może logów sprawdzić, bo po co... a potem dziwić się, że cs 1.6 upada. żenada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
#RELOP Napisano 16 Maja 2014 #154582 Udostępnij Napisano 16 Maja 2014 Z takim podejściem nic nie zdziałamy. Zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
#RELOP Napisano 16 Maja 2014 #154583 Udostępnij Napisano 16 Maja 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi