Gość Guest Napisano 13 Maja 2014 #153786 Udostępnij Napisano 13 Maja 2014 Witam, mam kolejny poradnik dla was, tym razem nie mój, ale myślę że wam się przyda. Dzisiaj grałem w tt,postawiłem pake następnie zakampiłem w miejscu gdzie mnie nie było widać zdając się na słuch ,nagle pojawiło się counter-terrorist Win.Rzecz w tym że nie słyszałem rozbrajania paki.Albo jestem głuchy albo gracz posługiwał się skryptem który podałem niżej.Skrypt polega na tym że nie słychać kiedy rozbrajamy pake(Wyłącznie nożem)!! INSTALACJA 1.Wchodzimy tam gdzie zapisaliśmy counter-strike(najłatwiej kliknąć na cs prawym przyciskiem myszy wybierając funkcje "właściwości"poczym klikamy :otwórz lokalizajcę pliku". 2.Klikamy cstrike i szukamy pliku config,kopiujemy go wklejając go byle gdzie najlepiej na pulpit zmieniamy jego nazwe na usercofig,usuwamy jego zawartość wklejamy: alias +Rhox.402 "+use; +attack2; wait" alias -Rhox.402 "-use; -attack2" bind "o" "+Rhox.402" 3.Zapisujemy,przenosimy do cstrike,włączmy cs,Wszystko działa:) POZDRAWIAM źródło: http://pochylnia.pl/...he-rozbrajanie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 14 Maja 2014 #153990 Udostępnij Napisano 14 Maja 2014 Zostawiam w celach informacyjnych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 14 Maja 2014 #153991 Udostępnij Napisano 14 Maja 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Maja 2014 #154058 Udostępnij Napisano 14 Maja 2014 Życzę powodzenia ze skryptami na naszych serwerach. Wszystkich chętnych zapraszam do robienia reklam naszej sieci w ilości 100 sztuk jeszcze przed banem . Pamiętajcie jednakże, iż tylko raz dostaniecie w taki sposób UB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi