Kenpachi Zaraki Napisano 13 Maja 2014 #153740 Napisano 13 Maja 2014 To , a żeby się dużo nie rozpisywać , aby każdy dał radę to przeczytać , stary czy młody , duży czy mały , kobieta czy mężczyzna( czy może Austriak) To rzeknę iż powróciłem po dość długiej przerwie aby znów móc Władać mym królestwem .Niektórzy mogą mnie znać z czasów gdy byłem UBT ( udało się dostać mimo trudnych demek <3) i admina cod (trochę niechlubnie , przyznaję ale się poprawiłem hehe ) To , a żebyście mnie lepiej poznali rzeknę kilka słów o sobie : me imię to Kamil , wiosen mam już 17 ale jesieni niestety nadal tylko 16 . Zainteresowania me są rozległe jak gałęzie w najpotężniejszym drzewie , a w szczególności dębie więc powiem w skrócie : dziewczyna , muzyka , militaria , anime , cs. W tejże kolejności. Pochodzę z miejscowości o nazwie Gorlice-bitwa tu nawet była . Z województwa małopolskiego . Stwierdzam także iż od tej chwili będziecie zdani na mnie oczywiście jeśli Consecuente mnie zniesie , a to osoba o nerwach z najtwardszego metalu. Więc możliwe , że dłużej zabawię. Spotkacie mnie na cod 200lv , a także którymś z dd2 . Z przyjemnością także porozmawiam z Wami na Ts'ie Jeszcze tylko pozdrowienia które zakończą , tą jakże krótką notatkę . -Consecuente - zobaczymy czy naprawdę masz takie mocne nerwy -Danke-ledwo Cię poznałem ale juz Cię lubie + lamisz na dd -Salezian( żyjesz czlowieku???) -7(mistrzu mój od UBT ) -Bad'ek - pewnie i tak mnie nie pamiętasz -BounDer-sprzedał rangi -ProSatanek -cziter nad czitery , który nigdy mnie odpalonego nie złapie -August - dodawać nic wiele nie trzeba -Nocny Wilku- może i mnie pamiętasz ale pewny nie jestem jesli kogoś nie pozdrowiłem to wybaczcie Skleroza nie boli
Gość Guest Napisano 13 Maja 2014 #153765 Napisano 13 Maja 2014 Nie chciej się przekonać na własnej skórze gdy mi nerwy puszczają . Witaj ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
1
1
1
1
Popularne Dni
13 Maj
6
Najaktywniejsi w tym temacie
EvO 1 post
Procentowy 1 post