Kenpachi Zaraki Napisano 13 Maja 2014 #153740 Udostępnij Napisano 13 Maja 2014 To , a żeby się dużo nie rozpisywać , aby każdy dał radę to przeczytać , stary czy młody , duży czy mały , kobieta czy mężczyzna( czy może Austriak) To rzeknę iż powróciłem po dość długiej przerwie aby znów móc Władać mym królestwem .Niektórzy mogą mnie znać z czasów gdy byłem UBT ( udało się dostać mimo trudnych demek <3) i admina cod (trochę niechlubnie , przyznaję ale się poprawiłem hehe ) To , a żebyście mnie lepiej poznali rzeknę kilka słów o sobie : me imię to Kamil , wiosen mam już 17 ale jesieni niestety nadal tylko 16 . Zainteresowania me są rozległe jak gałęzie w najpotężniejszym drzewie , a w szczególności dębie więc powiem w skrócie : dziewczyna , muzyka , militaria , anime , cs. W tejże kolejności. Pochodzę z miejscowości o nazwie Gorlice-bitwa tu nawet była . Z województwa małopolskiego . Stwierdzam także iż od tej chwili będziecie zdani na mnie oczywiście jeśli Consecuente mnie zniesie , a to osoba o nerwach z najtwardszego metalu. Więc możliwe , że dłużej zabawię. Spotkacie mnie na cod 200lv , a także którymś z dd2 . Z przyjemnością także porozmawiam z Wami na Ts'ie Jeszcze tylko pozdrowienia które zakończą , tą jakże krótką notatkę . -Consecuente - zobaczymy czy naprawdę masz takie mocne nerwy -Danke-ledwo Cię poznałem ale juz Cię lubie + lamisz na dd -Salezian( żyjesz czlowieku???) -7(mistrzu mój od UBT ) -Bad'ek - pewnie i tak mnie nie pamiętasz -BounDer-sprzedał rangi -ProSatanek -cziter nad czitery , który nigdy mnie odpalonego nie złapie -August - dodawać nic wiele nie trzeba -Nocny Wilku- może i mnie pamiętasz ale pewny nie jestem jesli kogoś nie pozdrowiłem to wybaczcie Skleroza nie boli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Maja 2014 #153744 Udostępnij Napisano 13 Maja 2014 siemka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 13 Maja 2014 #153756 Udostępnij Napisano 13 Maja 2014 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 13 Maja 2014 #153762 Udostępnij Napisano 13 Maja 2014 Witamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Maja 2014 #153765 Udostępnij Napisano 13 Maja 2014 Nie chciej się przekonać na własnej skórze gdy mi nerwy puszczają . Witaj ponownie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 13 Maja 2014 #153770 Udostępnij Napisano 13 Maja 2014 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi