Gość Guest Napisano 13 Maja 2014 #153718 Napisano 13 Maja 2014 1 raz w zyciu z czyms takim spotkalem sie wchodze w cs, wbijam na serv 2-15 minut, i pada mi internet.. nic nie pomaga oprocz tego, jak isc do wlasciciela prosic zeby wylaczyl i wlaczyl routera, wtedy wszystko dziala, a pisze mi, ze polaczenia do routera jest, a do interneta - nie. operator chyba orange router tp link potrzebuje pomocy i powiedziec jak to moze byc?! Lenovo v570 intel core i3 - 2330M 2.20 GHz RAM 4.00 Gb windows 7 64bit Nvidia Geforce 525m nie wiem co jeszcze podac :help:
Gość Guest Napisano 13 Maja 2014 #153735 Napisano 13 Maja 2014 Sprawdź kabel prowadzący do "gniazdka sieciowego" czy nie jest przerwany czy coś, jak jest to sprawdź czy wszystko dobrze jest podłączone Jak to też jest ? no to może być "router" uszkodzony, albo "gniazdo". Chyba że cię nie zrozumiałem, czy na routerze są wszystkie potrzebne zaświecone diody ? Bo jak tak, to masz coś z kartą sieciową Dokręć ją, albo coś popróbuj Jak nie piszesz z kompa ( bo na nim neta nie masz ) to jak to napisałeś ? xDD Nwm czy dobrze napisałem bo nie rozumiem co tu napisałeś za bardzo. Pozdrawiam
Gość Guest Napisano 13 Maja 2014 #153805 Napisano 13 Maja 2014 Sprawdź kabel prowadzący do "gniazdka sieciowego" czy nie jest przerwany czy coś, jak jest to sprawdź czy wszystko dobrze jest podłączone Jak to też jest ? no to może być "router" uszkodzony, albo "gniazdo". Chyba że cię nie zrozumiałem, czy na routerze są wszystkie potrzebne zaświecone diody ? Bo jak tak, to masz coś z kartą sieciową Dokręć ją, albo coś popróbuj Jak nie piszesz z kompa ( bo na nim neta nie masz ) to jak to napisałeś ? xDD Nwm czy dobrze napisałem bo nie rozumiem co tu napisałeś za bardzo. Pozdrawiam Mam laptop, przez wi fi mam internet. Dzis 3 razy wchodzilem w cs-a i 3 razy mi internet spadal. Jak kurwa cos go blokuje, bo napisane jak polaczenie do routera jest, a do interneta nie ma. Juz 4 godziny nie gram w cs i wszystko dziala ok. Wczesniej takiego nie bylo. Rozumiem ze to jest ciezko do zrozumienia, ale sam nie moge logicznie do tego podejsc =\ :diablo:
Rekomendowane odpowiedzi
Popularne Dni
13 Maj
3
Popularne Dni
13 Maj 2014
3 posts