Skocz do zawartości

Co to za kretyńskie zasady?

astroe

Rekomendowane odpowiedzi

Wzór skargi (data i godzina):21.00

Nick admina/gracza, który zawinił:Serwerownia, wina @@aquax

Dowody:

Świadkowie:Wszyscy użytkownicy sieci

Uzasadnienie:

Czy dobrze rozumiem że mam dostać upomnienie albo warna za zbyt krótkie demko? Kto wymyślił takie chore zasady?

Rozumiem że jakbym mu dawał codziennie przez tydzień ssy, to byłoby okej, ale jak nagrałem demko na którym widać tylko 1 spaloną akcję(przyznaję nie wiem jak nazwałem drugie, a po datach nie moge znalezc), to od razu jestem tym złym banującym za nic?

Gość czekał chwilkę dosłownie na rozpisanie dema, co do jego wh nie byłem pewny, lecz w poprzednich rundach widziałem przeskoki i to nie jeden a 3-4, gdyby ktoś łaskawie dodał opiekunowi prawa do hltv to pewnie byloby cześciej na serwerze, a ja osobiście nie musiałbym truć codziennie dupy @@EvO , @@Malu, @@MichaSiu, @@Danke:*, @, by wrzucili cholerne Hltv na ten serwer by móc się czymś wspomóc w momencie gdy ktoś składa odwołanie co do min, txt czy tak jak teraz co do aima(wiem że Hltv to nie jest główny dowód, ale można sie nim wspomoc), a my nie mamy wystarczających dowodów.

I teraz uwaga najlepsze.

Proszę @@aquax o wypowiedzenie się w temacie w przeciągu 24h, lub wpisanie mu ostrzeżenia w odpowiednim dziale.

:D Elo

ps. Teraz to mu pewnie łyso:D

• Administrator

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

watekzamkniety.png

Wątek został zamknięty przez moderatora forum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,

Zespół Multi-Head.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...