astroe Napisano 1 Lutego 2016 #392044 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2016 Wzór skargi (data i godzina):21.00 Nick admina/gracza, który zawinił:Serwerownia, wina @@aquax Dowody: http://multi-head.pl/index.php/topic/82092-odwo%C5%82anie-od-bana-norbit/#entry433024 Świadkowie:Wszyscy użytkownicy sieci Uzasadnienie: Czy dobrze rozumiem że mam dostać upomnienie albo warna za zbyt krótkie demko? Kto wymyślił takie chore zasady? Rozumiem że jakbym mu dawał codziennie przez tydzień ssy, to byłoby okej, ale jak nagrałem demko na którym widać tylko 1 spaloną akcję(przyznaję nie wiem jak nazwałem drugie, a po datach nie moge znalezc), to od razu jestem tym złym banującym za nic? Gość czekał chwilkę dosłownie na rozpisanie dema, co do jego wh nie byłem pewny, lecz w poprzednich rundach widziałem przeskoki i to nie jeden a 3-4, gdyby ktoś łaskawie dodał opiekunowi prawa do hltv to pewnie byloby cześciej na serwerze, a ja osobiście nie musiałbym truć codziennie dupy @@EvO , @@Malu, @@MichaSiu, @@Danke:*, @, by wrzucili cholerne Hltv na ten serwer by móc się czymś wspomóc w momencie gdy ktoś składa odwołanie co do min, txt czy tak jak teraz co do aima(wiem że Hltv to nie jest główny dowód, ale można sie nim wspomoc), a my nie mamy wystarczających dowodów. I teraz uwaga najlepsze. Proszę @@aquax o wypowiedzenie się w temacie w przeciągu 24h, lub wpisanie mu ostrzeżenia w odpowiednim dziale. Elo ps. Teraz to mu pewnie łyso:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 1 Lutego 2016 #392051 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2016 Za brak dowodów jest ostrzeżenie, za dowody niewystarczające nie ma ostrzeżeń. Mylenie się jest cechą ludzką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biegam po śniegu Napisano 1 Lutego 2016 #392052 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2016 Straszny placzek jestes, ciesze sie, ze gram na innym serwie niz Ty. O taka pierdole taka szopke robisz-z igly widly. Ps. Nie moglem sie powstrzymac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 1 Lutego 2016 #392054 Administrator Udostępnij Napisano 1 Lutego 2016 Bardzo przepraszam. Moja wina. Odrobię to dając na forum jeszcze więcej reklam by było dużo piniądzów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 1 Lutego 2016 #392055 Administrator Udostępnij Napisano 1 Lutego 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi