pionteczekessa Napisano 9 Maja 2014 #152266 Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 [align=center]Dziś przeprowadziłem wywiad z Piotrem, znanym jako LCk. Miłego czytania. [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center]Redaktor [/align] [align=center]LCk [/align] [align=center] [/align] [align=center]Witaj, zgłosiłeś się do wywiadu, masz może trochę czasu na przeprowadzenie? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Cześć, jasne, że tak. [/align] [align=center] [/align] [align=center]W takim razie zaczynamy. Napisz jak masz na imię, gdzie mieszkasz i ile masz lat. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Mam na imię Piotr, w sierpniu skończę 26 lat i mieszkam na chwilę obecną w Toruniu. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Co ciekawego możesz nam powiedzieć o Toruniu? Warto tam pojechać? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Hmm, z pewnością starówka jest warta obejrzenia, moto-arena również oko przyciąga. Poza tym budują jakieś hale widowiskowe, więc chyba warto, zapraszam . [/align] [align=center] [/align] [align=center]Lubisz to miasto czy może chciałbyś zamieszkać gdzie indziej? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Mieszkam tu od urodzenia, lubię je, ale nudzi mnie ono. Mimo, że Toruń ma opinię miasta studenckiego, tak naprawdę np do zabawy są tylko małe klubiki w centrum. Muszę się nastarać, żeby znaleźć coś dla siebie. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Podobnie jest u mnie ;>. Studiujesz czy może siedzisz w domu? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Obecnie pracuję, złożyłem wniosek do WKU i czekam na sierpniową komisję. Daj Bóg, może uda mi się dostać do wojska, potem szkoła podoficerska itd. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Ciekawy kierunek, powodzenia . A posiadasz rodzeństwo? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Nie dziękuję . Na szczęście lub nie, nie posiadam rodzeństwa, jestem jedynakiem. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Mnie niestety to szczęście nie spotkało ;x. Chciałbyś się z nami jakąś zabawną historią z Twojego życia, której nigdy nie zapomnisz? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Cały pamiętnik mógłbym napisać tych zabawnych historii. Cóż, młody byłem wtedy, głupiutki, pojechaliśmy na juwenalia do Bydgoszczy... Boys grało! Człowiek troszkę popił i skończyło się tak, że pod Auchan na parkingu przy znaku drogowym striptiz robiłem do rosołu. Jedyny pozytyw, że fajnie ludzie w kółku stali i klaskali. Z pewnością miło to wspominam . [/align] [align=center] [/align] [align=center]Haha . Masz jakieś zainteresowania oprócz wojska? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Cóż, z pewnością CS, zaczynałem w jednej kafejce internetowej z Kubenem... MINIMALNIE więcej chłopak osiągnął ode mnie, poza tym, lubię wspinaczkę, kocham chodzić po górach, szczególnie z muzyką Depeche Mode, Aerosmith w słuchawkach. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Moje klimaty. Chciałbyś opowiedzieć nam coś o swoim dzieciństwie? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Cóż, było wymarzone, jak to u jedynaka, ale szybko się skończyło. Rozwód rodziców, zawał serca mamy z którą mieszkałem sprawiły, że musiałem szybko dorosnąć i podczas gdy rówieśnicy bawili się na placu, ja gotowałem obiady itp. (stąd może moje zamiłowanie do gotowania, uwielbiam gotować). Koniec końców ze wszystkimi przeciwnościami sobie poradziłem i miło je wspominam. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Smutne, ale ważne, że sobie poradziłeś. Gotujesz dla siebie czy może bardziej zawodowo? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Dla siebie, raczej nie nadaję się na kucharza w restauracjach. Moja kuchnia, robię co chcę, eksperymentuję ile chcę, tak jest dla mnie lepiej. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Ja też mam duże zamiłowanie do gotowania :>. Przejdźmy do życia wirtualnego. W jaki sposób trafiłeś na MH? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Banalnie, wyszukiwarka. Z reguły nie miałem ulubionych serwerów, grałem co dzień na innym, tutaj los chciał, że zostałem na dłużej. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Chciałbyś zostać kimś więcej na MH czy wystarczy Ci Admin DD2+DM? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Na chwilę obecną skupiam się na wywiązywaniu z obowiązków admina. A co będzie dalej, czas pokaże. Każdy chce piąć się wyżej, również stawiam sobie wysoko poprzeczkę, ale muszę to poprzeć swoją pracą dla MH, wtedy będę mógł myśleć o wyższych rangach . [/align] [align=center] [/align] [align=center]Zawsze starcza Ci czasu na wykonywanie obowiązków Admina? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Raczej tak, wieczory mam wolne, w dzień również często złapię trochę czasu żeby posiedzieć na serwerze. Są losowe sytuacje, ale staram się kontrolować wszystko tak, by ogarnąć wszystko. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Dlaczego akurat wybrałeś nick LCk (jeśli się nie mylę jest on powiązany ze słowem Lucky)? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Tak, pochodzi od słowa Lucky. Nawiązuje on do mojej lubej, dzięki której jestem właśnie "lucky", jest to swojego rodzaju podziękowanie dla niej. Oryginalne . [/align] [align=center] [/align] [align=center]Pewnie, że tak . Zostawmy temat Multi-Head. Słuchasz jakiejś muzyki oprócz rocka, o którym wspominałeś wcześniej? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Teoretycznie wszystkiego, skupiam się na rocku, Depeche mode, Aerosmith etc, ale nie ograniczam. Radio ESKA również często mi towarzyszy. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Polecam posłuchać punku, myślę że Ci się spodobają zespoły takie jak Fabren Lehra, Holden Avenue. Grasz w jakieś gry poza CS? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Znam te zespoły, moja wybranka ich słucha. Gram w starego, dobrego Football Managera 2008. Dlaczego tak stara wersja? Bo mój komp nie udźwignie więcej, poza tym, Neverwinter Nights, PES 2008. [/align] [align=center] [/align] [align=center]W takim razie Twoja kobieta ma dobry gust muzyczny ;>. Chciałbyś kogoś pozdrowić? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Ma szczęście . Jasne, że chciałbym, pozdrawiam przede wszystkim Ciebie, dzięki za wywiad, Proxa, Nie widzę na uszy, Adonaia i resztę ekipy MH. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Dzięki. Na koniec poprosimy suchara. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Przeczytany dziś na FB: [/align] [align=center]-Dodałeś do tego chili? [/align] [align=center]-Tak. Myślałam, ze lubisz ostre jedzenie. [/align] [align=center]- Lubię, ale nie kur*a sernik! [/align] [align=center] [/align] [align=center]Hah ;D. Dzięki za wywiad, pozdrawiam. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Ja również . [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center]Ulubiona piosenka Piotra z koncertu: [/align] [align=center] [/align] [align=center]https://www.youtube.com/watch?v=Q3PuxiuQIFk[/align] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 9 Maja 2014 #152275 Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 Wywiad długi i bardzo ciekawy. Czekam na więcej takich z twojej strony . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 9 Maja 2014 #148392 Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 Hehe historyjka the best. Wywiad ciekawy. Myślę, że nie za długi ani za krótki. Leci + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Maja 2014 #152280 Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 Pytania konstruowane tak, by dawać swobodę wypowiedzi, dzięki za wywiad,szacuneczek, plusik leci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Maja 2014 #152285 Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 Całkiem ciekawy wywiad. + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Maja 2014 #152294 Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 Bardzo fajny i interesujący wywiad leci + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Maja 2014 #152314 Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 Ładny wywyiad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Maja 2014 #152360 Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 Podobał mi się Dodam, że Toruń, to dla mnie najpiękniejsze miasto. Dużo lotów tam przeżyłem:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`Shooter. Napisano 9 Maja 2014 #152372 Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 Wywiad bardzo fajny oraz ciekawy. Leci + dla Ciebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Maja 2014 #152473 Udostępnij Napisano 10 Maja 2014 jak dla mnie tez spoko. tym bardziej ze masz namimie tak jak ja + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 10 Maja 2014 #137379 Udostępnij Napisano 10 Maja 2014 Fajny wywiad , a udzielającemu go powodzenia w dostaniu się do wojska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karolina181 Napisano 10 Maja 2014 #152622 Udostępnij Napisano 10 Maja 2014 no no, sporo rzeczy można się o tobie dowiedzieć wywiad ciekawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Maja 2014 #152667 Udostępnij Napisano 10 Maja 2014 Bardzo fajny i lekki wywiad Łap + bo się należy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Maja 2014 #153458 Udostępnij Napisano 13 Maja 2014 Wywiadzik ładnie napisany, ciekawy + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi