Skocz do zawartości

[ZAMKNIĘTY]Nietypowy Admin ?

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Guest

Witam jak wiadomo dzieki  N-temu nie ma mnie na liscie administarcji fakt faktem bede sie staral o powrot. a teraz sytuacja ktora spotkala mnie na steam kolega napisal czy mjoge wejsc na dm i ogarnac no niestety moja moc sie skonczyla jestem zwyklym graczem.       

a to sytuacja : 

neXt: ?

neXt: 2-3 wh

Upaleni K.P|Multi-Head.Pl: sork ja nie zawsze mam czas 

neXt: wiem ale paru pousuwalem a ten lcd czy chuj wie jak mu tam to jest porazka

neXt: typek na sh lata a ten gosci za ping wypierdala

neXt: za nick

neXt: a chuj cziter dalej biega

neXt: napisalem mu ze jest chyba nie powazny

neXt: zeby czitera zbanowal to jeszcze mi dal bana na 5 min ;x

Upaleni K.P|Multi-Head.Pl: LcK?

neXt: no jeden chuj no ten frajer

Upaleni K.P|Multi-Head.Pl: zaraz dam to super adminowi

dziekuje koniec mojej wypowiedzi :)

Gość Guest

Po 1:

dostał bana tylko na 5 min. bo wiem, ze nie panujesz nad emocjami, nie raz to na serwerze pokazywałeś. Bana dostałeś za obrażanie mnie i spam. Za Twoje spamowanie na u@ + teksty że jestem "niedo**bany" itp, powinien dostać +b na znacznie dłuższy okres czasu. Na pożegnanie jeszcze dostałem wiązankę z przekleństwem. Byłem sam na serwerze, który był praktycznie full, starałem się obserwować wszystkich.

Po 2:

Prox również wszedł na serwer, był chwilę na nim i również nie było od niego żadnego +b. 

Po 3:

Nikt na serwerze nie płakał, nic nie mówił, tylko on spamował na u@ jak zginął. 

Po 4:

Skoro jest skarga, daj mi demko HLTV, że popełniłem błąd i faktycznie koleś na sh latał, bo ja takowego nie widziałem. 

Udowodnij mi błąd,

tyle ode mnie :)

Edit: 

Wrzucam ss na którym widoczne jest jak apostol żegna się obrażając mnie.

http://speedy.sh/GMvuH/12apostolow.bmp

Gość Guest

Lck ja Ciebie rozumiem wstawilem to bo zostalem o to poproszony i ode mnie to tyle nie wiem co sie dzialo jakie zdarzenie mialo miejsce wiec nie mnie oceniac to i tamto. a skoro masz sensowne wyjasnienie na ową sytuacje to spoko :)

Gość Guest

Co to ma być?? Rozumiem, że tym kolegą jest CHCE 12 APOSTOLOW !

Co do admina lck nie mam żadnych zastrzeżeń. Możliwe, że dopiero co wbił na serwer i nie zauważył odpalonego typa. Poczekamy na wypowiedź admin.

Gość Guest

Co to ma być?? Rozumiem, że tym kolegą jest CHCE 12 APOSTOLOW !

Co do admina lck nie mam żadnych zastrzeżeń. Możliwe, że dopiero co wbił na serwer i nie zauważył odpalonego typa. Poczekamy na wypowiedź admin

tak Adonai tym graczem jest osoba ktora wymieniles ja nie mam z tym nic wspolnego poproszono mnie wiec zrobilem to z dobrego serca nie robac na zlosc nikomu 

Gość Guest

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

q0ej.png

Wątek został zamknięty przez moderatora forum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów.

Pozdrawiamy

Zespół Multi-Head.pl

• 1 year later...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...