Gość Guest Napisano 9 Maja 2014 #152251 Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 Witam jak wiadomo dzieki N-temu nie ma mnie na liscie administarcji fakt faktem bede sie staral o powrot. a teraz sytuacja ktora spotkala mnie na steam kolega napisal czy mjoge wejsc na dm i ogarnac no niestety moja moc sie skonczyla jestem zwyklym graczem. a to sytuacja : neXt: ? neXt: 2-3 wh Upaleni K.P|Multi-Head.Pl: sork ja nie zawsze mam czas neXt: wiem ale paru pousuwalem a ten lcd czy chuj wie jak mu tam to jest porazka neXt: typek na sh lata a ten gosci za ping wypierdala neXt: za nick neXt: a chuj cziter dalej biega neXt: napisalem mu ze jest chyba nie powazny neXt: zeby czitera zbanowal to jeszcze mi dal bana na 5 min ;x Upaleni K.P|Multi-Head.Pl: LcK? neXt: no jeden chuj no ten frajer Upaleni K.P|Multi-Head.Pl: zaraz dam to super adminowi dziekuje koniec mojej wypowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Maja 2014 #152058 Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 Po 1: dostał bana tylko na 5 min. bo wiem, ze nie panujesz nad emocjami, nie raz to na serwerze pokazywałeś. Bana dostałeś za obrażanie mnie i spam. Za Twoje spamowanie na u@ + teksty że jestem "niedo**bany" itp, powinien dostać +b na znacznie dłuższy okres czasu. Na pożegnanie jeszcze dostałem wiązankę z przekleństwem. Byłem sam na serwerze, który był praktycznie full, starałem się obserwować wszystkich. Po 2: Prox również wszedł na serwer, był chwilę na nim i również nie było od niego żadnego +b. Po 3: Nikt na serwerze nie płakał, nic nie mówił, tylko on spamował na u@ jak zginął. Po 4: Skoro jest skarga, daj mi demko HLTV, że popełniłem błąd i faktycznie koleś na sh latał, bo ja takowego nie widziałem. Udowodnij mi błąd, tyle ode mnie Edit: Wrzucam ss na którym widoczne jest jak apostol żegna się obrażając mnie. http://speedy.sh/GMvuH/12apostolow.bmp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Maja 2014 #152253 Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 Lck ja Ciebie rozumiem wstawilem to bo zostalem o to poproszony i ode mnie to tyle nie wiem co sie dzialo jakie zdarzenie mialo miejsce wiec nie mnie oceniac to i tamto. a skoro masz sensowne wyjasnienie na ową sytuacje to spoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Maja 2014 #152254 Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 Co to ma być?? Rozumiem, że tym kolegą jest CHCE 12 APOSTOLOW ! Co do admina lck nie mam żadnych zastrzeżeń. Możliwe, że dopiero co wbił na serwer i nie zauważył odpalonego typa. Poczekamy na wypowiedź admin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Maja 2014 #152255 Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 Co to ma być?? Rozumiem, że tym kolegą jest CHCE 12 APOSTOLOW ! Co do admina lck nie mam żadnych zastrzeżeń. Możliwe, że dopiero co wbił na serwer i nie zauważył odpalonego typa. Poczekamy na wypowiedź admin tak Adonai tym graczem jest osoba ktora wymieniles ja nie mam z tym nic wspolnego poproszono mnie wiec zrobilem to z dobrego serca nie robac na zlosc nikomu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Maja 2014 #152256 Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 Ban słuszny. Skarga nie. /close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Maja 2014 #152257 Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 7 Stycznia 2016 #379752 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2016 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Skargi i problemy" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi