Gość Guest Napisano 5 Maja 2014 #150834 Udostępnij Napisano 5 Maja 2014 Data i godzina zdarzenia: 20:05 5 maja 2014 Nick admina: Paulina. Dowody: http://speedy.sh/VWA3w/pulina-ban.rar Świadkowie: Ci co byli na serwerze... Uzasadnienie: Niema co uzasadniać ban bez podstaw.Nawet to nie bylo skierowane prosto do niej wiec niech tak sie niespina.Ban na tydzien no chyba troche przesada odrazu prosze o UB. Na ss widac napisalem "i tak ci nieda" a pomnie koles pisal "i tak nie zamoczysz" i nawet upomnienia niedostal a ja jeb ban na tydzien. [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ multi-head.pl/amxbans/ [AMXBans] Powod: 'Dac to sobie mozesz./.. Obraza' [AMXBans] Dlugosc bana: '1 tydzien' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:0:62380060' [AMXBans] Twoje IP: '89.171.250.144' [AMXBans] =============================================== Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Maja 2014 #150837 Udostępnij Napisano 5 Maja 2014 Nie ja dałam bana, więc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Maja 2014 #150838 Udostępnij Napisano 5 Maja 2014 TO jak ja mam to kur.. sprawdzic jak tu amx niema.A ty powiedziec niechcialas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 5 Maja 2014 #150839 Administrator Udostępnij Napisano 5 Maja 2014 Bana dalem ja nie Paulina, wiec powinien byc temat o mojej osobie. Zaden prostak nie bedzie w taki sposob o mojej kobiecie pisal ani drwil z niej. Nie skroce bana nawet o minute. Moze kiedys kolego nauczysz sie szanowac i pisac sensownie. Tak jak powiedzialem. Nie bede czegos takiego tolerowal wobec mojej najblizszej osoby. /close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 5 Maja 2014 #150840 Administrator Udostępnij Napisano 5 Maja 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 7 Stycznia 2016 #379749 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2016 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Skargi i problemy" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi