Gość Guest Napisano 5 Maja 2014 #150785 Udostępnij Napisano 5 Maja 2014 Nick: Kix Wiek: 25 Doświadczenie (w byciu adminem): Pare serwerowni się adminowało nazw nie pamiętam , zapewne już nie istnieją zamierzchłe czasy . Znajomość AMXX (W skali 1-10): dawno nie adminowałem obstawiam 4+ po przypomnieniu małym 6+ żaden ze mnie haker by dawać 10 . Staż w CS-sie: pamiętam czasy Aristocracy , Steru więc to bedzie chyba 2003/04 r skleroza nie wybiera . Steam / NonSteam: Steam Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: http://www.gametracker.com/player/kix/80.72.40.110:27020/ Dlaczego TY .!: z Autoreklamą u mnie kiepsko , ale wydaję mi się ,że przyda się pomocna dłoń która jest w cs'ie nie od dziś i ogarnie ten burdel na dm'ie zważając na fakt ,że gram tam cały czas praktycznie i widzę jak często brakuje rąk do pracy Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: gametrakcer mówi wszystko , sadze ze jest to nie mniej niz 3 nie wiecej niz 10 ;x bo jeszcze wyjde na uzależnionego a w tym wieku nie wypada chyba : ) Kontakt: steam , mozna mnie znaleść u znajomych z servera w znajomych lub id strony http://steamcommunity.com/id/kix89 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Maja 2014 #150788 Udostępnij Napisano 5 Maja 2014 Jestem na Tak -aktywny -ogarniety -mily -kulturalny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Maja 2014 #150828 Udostępnij Napisano 5 Maja 2014 Jestem na TAK * czasowo * ogarnięty * doświadczenie * zgłasza cheaty - czasem nadpobudliwy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 5 Maja 2014 #150861 Udostępnij Napisano 5 Maja 2014 Tak. Osoba ogarnięta, da się pogadać, żartobliwy, miły, kulturalny do graczy, uspokaja ich itp. Aktywny na serwerze, mile widziany i lubiany. Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 5 Maja 2014 #150871 Udostępnij Napisano 5 Maja 2014 Jestem na Tak . Ogarnięty Często grywa na serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Maja 2014 #150929 Udostępnij Napisano 5 Maja 2014 Na NIE -moze gra sporo ale - -jak raz byłem na serwis to zaczol się wyzywac z jakimś innym gościem i to świadczyło o jego kulturze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 5 Maja 2014 #150950 Udostępnij Napisano 5 Maja 2014 A ja jestem na TAK. Wymagania spełnione, często zgłasza cziterów na forum (sb). Myślę, że się przyda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 6 Maja 2014 #151012 Udostępnij Napisano 6 Maja 2014 Musisz zamienić z nami zdanie na ts3. Dopiero po tym Opiekun Adminów podejmie decyzję odnośnie twojego podania. Czekamy na odzew. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Maja 2014 #151076 Udostępnij Napisano 6 Maja 2014 Raczej nic z tego n-ty nie posiadam mikrofonu więc możecie zamknąć temat bo nie da się tego obejść więc pozamiatane Także życze komu innemu miłego użerania się z cziterami ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 6 Maja 2014 #151165 Udostępnij Napisano 6 Maja 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 5 Grudnia 2015 #362054 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Podania o Admina DD2+DM" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi