Skocz do zawartości

skarga :>

bonz1k_B

Rekomendowane odpowiedzi

Wzór skargi (data i godzina): 01.02.2016 po godzinie 15

Nick admina/gracza, który zawinił: Wicio

Dowody: 24;50 sec ten "skan" za którego dostałem bana  http://www38.zippyshare.com/v/gUl1jg3k/file.html

Świadkowie: waski_B 

Uzasadnienie:Otóż grałem sobie na serwie mapa de_eldorado mam klase która ma 1/1 wiec  dobry skanik=kill.Przeskanowałem sobie płot dostałem  bana na 5 min,powiem tylko że nie dostałem żadnego upomnienia.Potem przeskanowałem co innego zwyczajną miejscówkę nie taką ,że da sie skanować z respa na respa, admin cos powiedzial ze jeszcze raz takie cos  a  ban na cały dzień, śmiech na sali,popisaliśmy coś na sayu.

Zaczeła się runda mialem dobrego respa wiec w jakaś sekunde wybiegłem na środek zabilem typa normalnie i dostałem bana, za zwykłego kila.

Nie rozumiem za co ten ban.

Jak nie wczoraj dostałem ssy to teraz  ten ban..  admini dajcie grać

• Donator
  • Premium
  • Redaktor

13.  Nie strzelamy z bfg, błyskawic, rakiet, airstrike, predator missle, awp, scout na resp wroga na mapach de_eldorado, de_rats_1337,  cs_max, de_dust2002 oraz cs_estate, de_alexandra  przez pierwsze 7 sekund rundy. (Ban 30min)

Nie wiem jak to dokładnie wyglądało i skąd dokładnie strzeliłeś na ten resp ale wiem jedno...

Za skan do którego się przyznałeś powinieneś wyłapać bana na 30minut, a dostałeś na 5. Wicio okazał Tobie troszkę swojego dobrego serduszka za co został nagrodzony skargą.

Trochę smutne no ale cóż... zobaczymy co Wicio ma do powiedzenia  :acute: 

Skarga serio? Pozwole sobie wypowiedzieć w tym temacie jako, iż zaczałem grać na waszym serwerze. Dodałeś demko na którym widać ewidentny skan podczas 1 rundy przed 7 sek! W 3 rundzie robisz to samo.. dalej nie ma sensu oglądać i piszesz skarge??? 

http://www22.zippyshare.com/v/5jRnH03c/file.html

Pozdrawiam.

Edit: tak dostałeś ale na 5 min! :) a powinieneś dostać na 30 min. Sytuacja jest troche dziwna, niech admin wypowie się z tym temacie i przedstawi swoje stanowisko w tej sprawie.

Edit2: Twoim obowiązkiem jako gracza jest ZNAJOMOŚC I PRZESTRZEGANIE REGULAMINU którego jak widać nie znasz! Co to do tego o czym mówisz 'Chodzi mi o skan z 19 min demka :>' niech admin który Cie zbanował sie wypowie ;)

Edit3: Pozwoliłem sobie obejrzeć demko do końca i jakieś 4 razy łamiesz regulamin po czym piszesz skarge buahaha :) Pomyślałeś może że dostałeś bana za skan np. ten ? http://www47.zippyshare.com/v/FZaPBI8w/file.htmlpomimo ostrzeżeń i bana na 5 min (A powinien być na 30 min co oszczędziło by Ci czasu na forum i pisania bezsensownych skarg) dalej skanowałeś tym razem kolegów z tt. 

Bezi za to dostałem bana :>

Mi chodzi o to co sie stało w  24;50 min  tego demka   co zabiłem normalnie jakiegos gracza i dostałem bana za "skana" a tam skana jakoś nie widać, wiec proszę ;3 Zanim coś napiszesz przeczytaj uważnie co jest napisane.

i btw gracza DrWeeD zabiłem normalnym skanem nie z respa na respa,Tylko  był on juz przed Hotelem a  pan Wicio napisal

"[Rusek - 181] *DEAD* Wicio :  bonzik jeszcze 1 skan a dostaniesz  na caly dzien bana"   Za co   ja sie pytam , już normalnie skanowac nie mozna ?!!?

Chodzi mi o skan z 19 min demka :>

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

watekzamkniety.png

Wątek został zamknięty przez moderatora forum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,

Zespół Multi-Head.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...