bonz1k_B Napisano 1 Lutego 2016 #391874 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2016 Wzór skargi (data i godzina): 01.02.2016 po godzinie 15 Nick admina/gracza, który zawinił: Wicio Dowody: 24;50 sec ten "skan" za którego dostałem bana http://www38.zippyshare.com/v/gUl1jg3k/file.html Świadkowie: waski_B Uzasadnienie:Otóż grałem sobie na serwie mapa de_eldorado mam klase która ma 1/1 wiec dobry skanik=kill.Przeskanowałem sobie płot dostałem bana na 5 min,powiem tylko że nie dostałem żadnego upomnienia.Potem przeskanowałem co innego zwyczajną miejscówkę nie taką ,że da sie skanować z respa na respa, admin cos powiedzial ze jeszcze raz takie cos a ban na cały dzień, śmiech na sali,popisaliśmy coś na sayu. Zaczeła się runda mialem dobrego respa wiec w jakaś sekunde wybiegłem na środek zabilem typa normalnie i dostałem bana, za zwykłego kila. Nie rozumiem za co ten ban. Jak nie wczoraj dostałem ssy to teraz ten ban.. admini dajcie grać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQNFUN Napisano 1 Lutego 2016 #391881 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2016 13. Nie strzelamy z bfg, błyskawic, rakiet, airstrike, predator missle, awp, scout na resp wroga na mapach de_eldorado, de_rats_1337, cs_max, de_dust2002 oraz cs_estate, de_alexandra przez pierwsze 7 sekund rundy. (Ban 30min) Nie wiem jak to dokładnie wyglądało i skąd dokładnie strzeliłeś na ten resp ale wiem jedno... Za skan do którego się przyznałeś powinieneś wyłapać bana na 30minut, a dostałeś na 5. Wicio okazał Tobie troszkę swojego dobrego serduszka za co został nagrodzony skargą. Trochę smutne no ale cóż... zobaczymy co Wicio ma do powiedzenia :acute: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 1 Lutego 2016 #391885 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2016 Skarga serio? Pozwole sobie wypowiedzieć w tym temacie jako, iż zaczałem grać na waszym serwerze. Dodałeś demko na którym widać ewidentny skan podczas 1 rundy przed 7 sek! W 3 rundzie robisz to samo.. dalej nie ma sensu oglądać i piszesz skarge??? http://www22.zippyshare.com/v/5jRnH03c/file.html Pozdrawiam. Edit: tak dostałeś ale na 5 min! a powinieneś dostać na 30 min. Sytuacja jest troche dziwna, niech admin wypowie się z tym temacie i przedstawi swoje stanowisko w tej sprawie. Edit2: Twoim obowiązkiem jako gracza jest ZNAJOMOŚC I PRZESTRZEGANIE REGULAMINU którego jak widać nie znasz! Co to do tego o czym mówisz 'Chodzi mi o skan z 19 min demka :>' niech admin który Cie zbanował sie wypowie Edit3: Pozwoliłem sobie obejrzeć demko do końca i jakieś 4 razy łamiesz regulamin po czym piszesz skarge buahaha Pomyślałeś może że dostałeś bana za skan np. ten ? http://www47.zippyshare.com/v/FZaPBI8w/file.htmlpomimo ostrzeżeń i bana na 5 min (A powinien być na 30 min co oszczędziło by Ci czasu na forum i pisania bezsensownych skarg) dalej skanowałeś tym razem kolegów z tt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bonz1k_B Napisano 1 Lutego 2016 Autor #391891 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2016 Bezi za to dostałem bana :> Mi chodzi o to co sie stało w 24;50 min tego demka co zabiłem normalnie jakiegos gracza i dostałem bana za "skana" a tam skana jakoś nie widać, wiec proszę ;3 Zanim coś napiszesz przeczytaj uważnie co jest napisane. i btw gracza DrWeeD zabiłem normalnym skanem nie z respa na respa,Tylko był on juz przed Hotelem a pan Wicio napisal "[Rusek - 181] *DEAD* Wicio : bonzik jeszcze 1 skan a dostaniesz na caly dzien bana" Za co ja sie pytam , już normalnie skanowac nie mozna ?!!? Chodzi mi o skan z 19 min demka :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAPI NS Napisano 1 Lutego 2016 #391910 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2016 A może dostałeś bana za skan z poprzedniej rundy ? Przecież Admin nie zawsze może Od razu zbanować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 1 Lutego 2016 #391918 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2016 Odwołujesz się za skan z danej minuty gdzie rundę wcześniej łamałeś regulamin? Admin Ci podarował i jeszcze marudzisz, ochłoń troszkę. Skarga niesłuszna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 1 Lutego 2016 #391919 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi