bonz1k_B Napisano 1 Lutego 2016 #391874 Napisano 1 Lutego 2016 Wzór skargi (data i godzina): 01.02.2016 po godzinie 15 Nick admina/gracza, który zawinił: Wicio Dowody: 24;50 sec ten "skan" za którego dostałem bana http://www38.zippyshare.com/v/gUl1jg3k/file.html Świadkowie: waski_B Uzasadnienie:Otóż grałem sobie na serwie mapa de_eldorado mam klase która ma 1/1 wiec dobry skanik=kill.Przeskanowałem sobie płot dostałem bana na 5 min,powiem tylko że nie dostałem żadnego upomnienia.Potem przeskanowałem co innego zwyczajną miejscówkę nie taką ,że da sie skanować z respa na respa, admin cos powiedzial ze jeszcze raz takie cos a ban na cały dzień, śmiech na sali,popisaliśmy coś na sayu. Zaczeła się runda mialem dobrego respa wiec w jakaś sekunde wybiegłem na środek zabilem typa normalnie i dostałem bana, za zwykłego kila. Nie rozumiem za co ten ban. Jak nie wczoraj dostałem ssy to teraz ten ban.. admini dajcie grać
SQNFUN Napisano 1 Lutego 2016 #391881 Napisano 1 Lutego 2016 13. Nie strzelamy z bfg, błyskawic, rakiet, airstrike, predator missle, awp, scout na resp wroga na mapach de_eldorado, de_rats_1337, cs_max, de_dust2002 oraz cs_estate, de_alexandra przez pierwsze 7 sekund rundy. (Ban 30min) Nie wiem jak to dokładnie wyglądało i skąd dokładnie strzeliłeś na ten resp ale wiem jedno... Za skan do którego się przyznałeś powinieneś wyłapać bana na 30minut, a dostałeś na 5. Wicio okazał Tobie troszkę swojego dobrego serduszka za co został nagrodzony skargą. Trochę smutne no ale cóż... zobaczymy co Wicio ma do powiedzenia :acute:
Gość Napisano 1 Lutego 2016 #391885 Napisano 1 Lutego 2016 Skarga serio? Pozwole sobie wypowiedzieć w tym temacie jako, iż zaczałem grać na waszym serwerze. Dodałeś demko na którym widać ewidentny skan podczas 1 rundy przed 7 sek! W 3 rundzie robisz to samo.. dalej nie ma sensu oglądać i piszesz skarge??? http://www22.zippyshare.com/v/5jRnH03c/file.html Pozdrawiam. Edit: tak dostałeś ale na 5 min! a powinieneś dostać na 30 min. Sytuacja jest troche dziwna, niech admin wypowie się z tym temacie i przedstawi swoje stanowisko w tej sprawie. Edit2: Twoim obowiązkiem jako gracza jest ZNAJOMOŚC I PRZESTRZEGANIE REGULAMINU którego jak widać nie znasz! Co to do tego o czym mówisz 'Chodzi mi o skan z 19 min demka :>' niech admin który Cie zbanował sie wypowie Edit3: Pozwoliłem sobie obejrzeć demko do końca i jakieś 4 razy łamiesz regulamin po czym piszesz skarge buahaha Pomyślałeś może że dostałeś bana za skan np. ten ? http://www47.zippyshare.com/v/FZaPBI8w/file.htmlpomimo ostrzeżeń i bana na 5 min (A powinien być na 30 min co oszczędziło by Ci czasu na forum i pisania bezsensownych skarg) dalej skanowałeś tym razem kolegów z tt.
bonz1k_B Napisano 1 Lutego 2016 Autor #391891 Napisano 1 Lutego 2016 Bezi za to dostałem bana :> Mi chodzi o to co sie stało w 24;50 min tego demka co zabiłem normalnie jakiegos gracza i dostałem bana za "skana" a tam skana jakoś nie widać, wiec proszę ;3 Zanim coś napiszesz przeczytaj uważnie co jest napisane. i btw gracza DrWeeD zabiłem normalnym skanem nie z respa na respa,Tylko był on juz przed Hotelem a pan Wicio napisal "[Rusek - 181] *DEAD* Wicio : bonzik jeszcze 1 skan a dostaniesz na caly dzien bana" Za co ja sie pytam , już normalnie skanowac nie mozna ?!!? Chodzi mi o skan z 19 min demka :>
KAPI NS Napisano 1 Lutego 2016 #391910 Napisano 1 Lutego 2016 A może dostałeś bana za skan z poprzedniej rundy ? Przecież Admin nie zawsze może Od razu zbanować
Malu Napisano 1 Lutego 2016 #391918 Napisano 1 Lutego 2016 Odwołujesz się za skan z danej minuty gdzie rundę wcześniej łamałeś regulamin? Admin Ci podarował i jeszcze marudzisz, ochłoń troszkę. Skarga niesłuszna
Malu Napisano 1 Lutego 2016 #391919 Napisano 1 Lutego 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
2
2
1
1
Popularne Dni
1 Lut
7
Najaktywniejsi w tym temacie
bonz1k_B 2 posts
Malu 2 posts