lil Kapi Napisano 4 Maja 2014 #150247 Udostępnij Napisano 4 Maja 2014 Nick:DR.ROZPIERDUCHA. Wiek:13 lat. Doświadczenie (w byciu adminem):Nigdy admina nie miałem. Znajomość AMXX (W skali 1-10):5. Staż w CS-sie: 2 latka. Steam / NonSteam:Ns Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: Dlaczego TY .!:Ponieważ długo już długo gram na serwerze i chciałbym pomóc w rozwoju jego i utrzymać porządek na nim. Czas jaki poświęcasz dziennie na CS-a: ok 12-3-4 nad ranem jak ktoś gra Kontakt: Steam: punker678,forum,gmail:[email protected] PROSZE O POZYTYWNE ROZPATRZENIE MEGO PODANKA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JNSRR Napisano 4 Maja 2014 #150270 Udostępnij Napisano 4 Maja 2014 Dobra tak: - za dużo adminów jak na taką ilość graczy, - ty masz mikrofon? - wiek trochę Na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 4 Maja 2014 #150283 Udostępnij Napisano 4 Maja 2014 multi-head.pl/topic/23286-drrozpierducha/ - (...) Doktorze pisałeś mi, że masz 12 lat. Micra pisałeś, że też nie masz. Sory, ale na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gURna picza Napisano 4 Maja 2014 #150308 Udostępnij Napisano 4 Maja 2014 Podanie do zamknięcia. Nie masz mikro, wiek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 4 Maja 2014 #150318 Udostępnij Napisano 4 Maja 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Miewaliśmy adminów w Twoim wieku, lecz muszę usłyszeć Twój głos. Często mnie informujesz o problemach na Jailu, lecz przede wszystkim muszę z Tobą porozmawiać. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi