Gość Guest Napisano 4 Maja 2014 #150180 Napisano 4 Maja 2014 no to tak , pierwsza sprawa gram normalnie na only dd2 , czesto gram o tej godzinie, nagle ban za wh wiec wysmialem ADMINA ktory mi go dal , druga sprawa dlaczrgo nie mam ss"ów ?! daje bana i nie mam ssów -,- no jak to sie moglo zdarzyc ?! [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ multi-head.pl/amxbans/ [AMXBans] Powod: 'Wstaw screeny na Multi-Head.pl' [AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:0:52872451' [AMXBans] Twoje IP: '185.34.48.126' [AMXBans] =============================================== Ps. nie wiedzialem gdzie to napisac wiec napisalem tu
Gość Guest Napisano 4 Maja 2014 #150181 Napisano 4 Maja 2014 godzina zdarzenia 3:45 , jakos tak , najlepiej prosze obejzec demko nick w grze ( ProStyle. ) dal bym link demko ale nie moge znalesc albo go jeszcze nie ma. Zastanowcie sie admini czy to wyglada na wh ja bo to jest zalosne. Pozdrawiam
n-ty dzien Napisano 4 Maja 2014 #150184 Napisano 4 Maja 2014 Screeny są zrobione w formacie TGA, tutaj masz opisane jak je znaleźć i za pomocą jakiego programu odpalić: http://multi-head.pl/topic/15229-zamkni%C4%99tywz%C3%B3r-wstawienia-ss%C3%B3w-oraz-gdzie-je-znale%C5%BA%C4%87/ . Przenoszę do odpowiedniego działu.
Gość Guest Napisano 4 Maja 2014 #150185 Napisano 4 Maja 2014 wiec wysmialem ADMINA ktory mi go dal Że co proszę? Wyśmiałeś mnie? Dostałeś zwykłe ss'y, bo miałeś podejrzenie o czity, proste. Po banie dostałem zaproszenie od niego, potem truł mi głowę przez 20 minut tym, że nie może znaleźć screenów, że nie ogarnia forum, że na bf2 dostał unbana za sprawdzenie demka i to samo chce tu, czy mam kontakt do kogoś z blacklisty itd itp, a może szanowny koleżka ewidentnie coś ukrywa? http://www.speedyshare.com/RMWSU/asdasdasd.png Proszę, z Ciebie się trochę pośmiejemy szkoda, że nie mam wcześniejszej rozmowy.
Pos Napisano 5 Maja 2014 #150585 Napisano 5 Maja 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
2
1
Popularne Dni
4 Maj
4
5 Maj
2
Najaktywniejsi w tym temacie
Pos 2 posts
n-ty dzien 1 post