Gość Guest Napisano 3 Maja 2014 #149899 Udostępnij Napisano 3 Maja 2014 Twój nick podczas grania:~ Noxi's . ? ;** Godzina, data zdarzenia:09:40 , 03.05.2014 Mapa:de_dust2 Link do screenów:ss'ów niema ponieważ admin nie zrobił mi ss'ów szukalem wszędzie nwm dlaczego tak jest ale chce tą sprawe wyjaśnić bo grałem bez wh !. STEAM_ID / IP:'89.79.16.197' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Maja 2014 #149907 Udostępnij Napisano 3 Maja 2014 Nie masz ss'ów , ponieważ admin " Bienio (L) " dał tobie bana , stwierdzając , że grasz na niedozwolonych wspomagaczach . Zapraszamy admina " Bienio (L) " , do przedstawienia dowodów w postaci demka/hltv . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pos Napisano 3 Maja 2014 #149956 Udostępnij Napisano 3 Maja 2014 Przenoszę do odpowiedniego działu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Maja 2014 #149978 Udostępnij Napisano 3 Maja 2014 Proszę; http://speedy.sh/ZeHNc/nox.dem Nie będę się rozpisywał bo widać all Ps.nagrałem dem.ponieważ było 2 na wh jednemu ss-y a temu musiałem dem nagrać wcześniej w razie ucieczki wiadoma rzecz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 3 Maja 2014 #149991 Udostępnij Napisano 3 Maja 2014 w trupie slychac okno widac jedyne info przy bramie ale za jedna akcje perma nie zostawie ub otwieram na prozbe admina banującego czekamy na hltv z rozpiska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Maja 2014 #150012 Udostępnij Napisano 3 Maja 2014 Link: http://speedy.sh/p2MTX/noxi.dem 2min.45sek+ trup góra i B akcja 4min.15sek+gala akcja 5min.00 sek+ dolny akcja Myślę że wystarczające dowody przedstawiłem.Jeżeli nie mogę dalej rozpisać dem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 3 Maja 2014 #150024 Udostępnij Napisano 3 Maja 2014 pozniej jeszcze kilka ciekawych akcji jest oczywiscie +B ban juz dodany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 3 Maja 2014 #150025 Udostępnij Napisano 3 Maja 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi