Gość Guest Napisano 2 Maja 2014 #149807 Udostępnij Napisano 2 Maja 2014 Data i godzina zdarzenia:2 maja 2014 22:00 Nick admina: Sy[K]uS Dowody: Demko hltv @@@ Świadkowie: Ci co slyszeli to sie wypowiedza... Uzasadnienie: Otóż gdy zaczolem sobie grac jakies 2 mapy temu jakis 2 kolesi min.EMTEK[t] i demonowyemtek. Akurat wtedy mialem faze niszczenia i strasznie dobrze mi szlo , to ci dwoje zaczeli mnie ANIMAL i DemOn'a wyzywac nawet przez mikrofon nic powiedziec niemozna bylo. A gdy juz admin SYKUS weszedl na serwer to zamiast ich zbanowac to zbanowal mnie i demona bezsensu. Pisalem mu na u@ zeby cos z nimi zrobil ale jak widac to go nieobchodzilo.Jezeli ktos ma checi do wypowiedzenia sie w temacie zapraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gURna picza Napisano 2 Maja 2014 #149809 Udostępnij Napisano 2 Maja 2014 Poproszę dowody, ponieważ ich nie widzę. Edit. Pierw zbierz dowody, a następnie kogoś oskarżaj. Tyle z mojej strony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Maja 2014 #149810 Udostępnij Napisano 2 Maja 2014 NArazie niech sie swiadkowie wypowiedza a hltv i tak narazie niema ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sy[K]uS Napisano 2 Maja 2014 #149812 Udostępnij Napisano 2 Maja 2014 Wypowiem się bo powinienem . Więc gdy wbiłem na serwer od razu miałem spam u@ i steam . Zbanuj tego i tego itd a ja co? Zero w temacie i mam dawać bany, więc nic nie robiłem, czekałem jak się potoczy sytuacja. Potem gdy Wy dyskusję prowadziliście to ja Was ostrzegałem kilka razy przez mikro typu "Zamknąć się" Ty wdawałeś się w dyskusję i przez mikro wylecialeś " zamknij się szmato " coś takiego, dokładnie nie pamiętam, można sciągnać demko i będzie. Wiec nie mów że nie jesteś winien, tak to jest gdy wbija jeden admin na serwer i ma ogarnąć wszystko, gdy bym był od początku w temacie to myślę że sytuacja wyglądała by inaczej, a tu wbijam i wszystko na mnie, wywal tego, zbanuj tamtego . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Maja 2014 #149817 Udostępnij Napisano 2 Maja 2014 http://speedy.sh/r5RNz/ss.rar ss jak tych 2 wyzywalo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sy[K]uS Napisano 2 Maja 2014 #149818 Udostępnij Napisano 2 Maja 2014 Ale ja byłem sam nie rozumiesz że nie widzę wszystkiego ? Musze u@ i jeszcze steam pisal ktoś, nie można wszystkiego. A dzięki tym ss oni zaraz dostaną bana, lepiej jak byś nie dawał sie prowokować bo jesteś winny temu chyba nie zaprzeczysz? Ktoś mi pisał potem " On się tylko bronił "... otóż można się bronić bez wyzywania kogoś . Jeden zbanowany jak wbije ten demono... to proszę adminów o ukaranie go. Edit. Ten demonowyemtek dostał bana chwilę potem jak Ty ale przedłużymy bo myślę ze 30min to zbyt mało . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bad ek` Napisano 3 Maja 2014 #149942 Udostępnij Napisano 3 Maja 2014 Będąc jednym adminem na serwerze przy 25+ graczach jest trudno ogarnąć to wszystko. Widzę, że gracze, którzy obrażali otrzymali odpowiednią karę. Skarga wyjaśniona. /close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bad ek` Napisano 3 Maja 2014 #149943 Udostępnij Napisano 3 Maja 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 7 Stycznia 2016 #379748 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2016 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Skargi i problemy" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi