Go艣膰 Guest Napisano 2 Maja 2014 #149764 Udost臋pnij Napisano 2 Maja 2014 1. Nick na TS: Tornado 2. Wiek 16 3. Do艣wiadczenie: Znam si臋 na ts3. Mia艂em sw贸j i by艂em adminem na 2 4. Mikro(obowi膮zkowe):Tak 5. Ile dziennie po艣wi臋casz na TS?: Zale偶y,czasami jestem 2h czasami 3h.聽 6. Dlaczego ty 聽Jestem cz臋sto na ts3,lubi臋 pomaga膰 ludziom jak i z nimi rozmawia膰,znam si臋 na rzeczy i jestem ch臋tny. 7. Co wprowadzisz na naszego TS: Mam plan wprowadzi膰 vipa na ts3 oraz inne fajne rangi,ale pierw musz臋 to przedyskutowa膰 z h@ ,mam zamiar wprowadzi膰 te偶 daty na prywatnych kana艂ach,a nie aktualizowanie daty przez 2 tyg = usuni臋cie kana艂u. Uwa偶am,偶e kana艂y,kt贸re s膮 puste i tylko stoj膮 s膮 nie potrzebne Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
POLAND. Napisano 2 Maja 2014 #149783 Udost臋pnij Napisano 2 Maja 2014 Widziany na ts, ale wydaje mi si臋, 偶e to troch臋 za szybko. 聽 Moim zdaniem s膮 lepsi kandydaci.聽 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 2 Maja 2014 #149784 Udost臋pnij Napisano 2 Maja 2014 Widze go cz臋sto gra mixy pomaga spoko do rozmowy ogolem TAK! 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
leeeeebo? Napisano 2 Maja 2014 #149803 Udost臋pnij Napisano 2 Maja 2014 Jestem na Nie, za kr贸tko na sieci, nie ta chwila. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 2 Maja 2014 #149847 Udost臋pnij Napisano 2 Maja 2014 Zdecydowanie za kr贸tki sta偶. Poza tym nie jeste艣 zbyt cz臋sto widziany na naszym ts'ie. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 2 Maja 2014 #149848 Udost臋pnij Napisano 2 Maja 2014 ***Wiadomo艣膰 wygenerowana automatycznie*** 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 Witaj. Twoje podanie zosta艂o odrzucone przez administrator贸w. Oznacza to i偶 nie zosta艂e艣 przyj臋ty na stanowisko moderatora TS3. Je艣li si臋 z tym nie zgadzasz raportuj ten post i popro艣 o ponowne otwarcie. 聽 聽 Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi