Gość Guest Napisano 2 Maja 2014 #149764 Udostępnij Napisano 2 Maja 2014 1. Nick na TS: Tornado 2. Wiek 16 3. Doświadczenie: Znam się na ts3. Miałem swój i byłem adminem na 2 4. Mikro(obowiązkowe):Tak 5. Ile dziennie poświęcasz na TS?: Zależy,czasami jestem 2h czasami 3h. 6. Dlaczego ty Jestem często na ts3,lubię pomagać ludziom jak i z nimi rozmawiać,znam się na rzeczy i jestem chętny. 7. Co wprowadzisz na naszego TS: Mam plan wprowadzić vipa na ts3 oraz inne fajne rangi,ale pierw muszę to przedyskutować z h@ ,mam zamiar wprowadzić też daty na prywatnych kanałach,a nie aktualizowanie daty przez 2 tyg = usunięcie kanału. Uważam,że kanały,które są puste i tylko stoją są nie potrzebne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
POLAND. Napisano 2 Maja 2014 #149783 Udostępnij Napisano 2 Maja 2014 Widziany na ts, ale wydaje mi się, że to trochę za szybko. Moim zdaniem są lepsi kandydaci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Maja 2014 #149784 Udostępnij Napisano 2 Maja 2014 Widze go często gra mixy pomaga spoko do rozmowy ogolem TAK! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leeeeebo? Napisano 2 Maja 2014 #149803 Udostępnij Napisano 2 Maja 2014 Jestem na Nie, za krótko na sieci, nie ta chwila. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 2 Maja 2014 #149847 Udostępnij Napisano 2 Maja 2014 Zdecydowanie za krótki staż. Poza tym nie jesteś zbyt często widziany na naszym ts'ie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 2 Maja 2014 #149848 Udostępnij Napisano 2 Maja 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko moderatora TS3. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi