#RELOP Napisano 2 Maja 2014 #149728 Udostępnij Napisano 2 Maja 2014 Jak widać przez ostatni miesiąc aktywność graczy na serwerze COD MOD 200lvl definitywnie spadła. Mam taki pomysł, aby zrobić konkurs dotyczący lvl. Konkurs by trwał ok. 2 tygodnie. Zasady byłby proste. 5 osób z największym lvl dostawałby nagrody. 1. miejsce - VIP + KLASA PREMIUM NA OKRES MIESIĄCA 2. miejsce - KLASA PREMIUM NA OKRES DWÓCH MIESIĘCY LUB VIP NA MIESIĄC 3. miejsce - KLASA PREMIUM NA OKRES MIESIĄCA + slot na okres miesiąca 4. miejsce - KLASA PREMIUM NA OKRES MIESIĄCA 5. miejsce - KLASA PREMIUM NA OKRES MIESIĄCA Myślę, że Administracja rozważy moją propozycję. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Maja 2014 #150889 Udostępnij Napisano 5 Maja 2014 ref. ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Maja 2014 #151111 Udostępnij Napisano 6 Maja 2014 jeśli mi się uda to na 1 msc można dać Steam wraz z grą CS 1.6 i jestem na TAK (jestem za konkursem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Maja 2014 #151138 Udostępnij Napisano 6 Maja 2014 Jestem za może by to troche osób przyciągneło a napewno dużo by grali by nabić największy lv:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi