#RELOP Posted May 2, 2014 #149728 Share Posted May 2, 2014 Jak widać przez ostatni miesiąc aktywność graczy na serwerze COD MOD 200lvl definitywnie spadła. Mam taki pomysł, aby zrobić konkurs dotyczący lvl. Konkurs by trwał ok. 2 tygodnie. Zasady byłby proste. 5 osób z największym lvl dostawałby nagrody. 1. miejsce - VIP + KLASA PREMIUM NA OKRES MIESIĄCA 2. miejsce - KLASA PREMIUM NA OKRES DWÓCH MIESIĘCY LUB VIP NA MIESIĄC 3. miejsce - KLASA PREMIUM NA OKRES MIESIĄCA + slot na okres miesiąca 4. miejsce - KLASA PREMIUM NA OKRES MIESIĄCA 5. miejsce - KLASA PREMIUM NA OKRES MIESIĄCA Myślę, że Administracja rozważy moją propozycję. Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted May 5, 2014 #150889 Share Posted May 5, 2014 ref. ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted May 6, 2014 #151111 Share Posted May 6, 2014 jeśli mi się uda to na 1 msc można dać Steam wraz z grą CS 1.6 i jestem na TAK (jestem za konkursem) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted May 6, 2014 #151138 Share Posted May 6, 2014 Jestem za może by to troche osób przyciągneło a napewno dużo by grali by nabić największy lv:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts