Guest Guest Posted May 2, 2014 #149706 Share Posted May 2, 2014 Nick: DilerOlowiu Wiek: 16 Doświadczenie (w byciu adminem): Raz miałem serwa z kolegą. Znajomość AMXX (W skali 1-10): 8 Staż w CS-sie: 7 lat Steam ID: Nie mam Steam ale jeśli chodzi o to, to mam: Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: Nie mam Dlaczego TY .!: Znam się na serwerach i na cs`ie ogólnie bardzo lubie pomagać graczom ale nie lubie jak ktoś przeklina. Zawsze reaguje jak coś się dzieje. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Zależy ile moge ale ok. 3-7max godz. Kontakt: Email: [email protected] TS3: DilerOlowiu Link to comment Share on other sites More sharing options...
jar|luki Posted May 2, 2014 #149707 Share Posted May 2, 2014 brak steam plus ilosc przegranych godzin nie ma opcji zloz podanie jak bedziesz spelnial wymagania Link to comment Share on other sites More sharing options...
jar|luki Posted May 2, 2014 #149708 Share Posted May 2, 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trik3r Posted December 5, 2015 #362038 Share Posted December 5, 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Podanie o Admina ONLY DD2#2" do "Kosz". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts