Gość Guest Napisano 1 Maja 2014 #149472 Udostępnij Napisano 1 Maja 2014 1. Nick na TS: Mydlak 2. Wiek 17 3. Doświadczenie: Tak miałem swojego ts ogarniam kilka razy pomagałem znaj przy ts 4. Mikro(obowiązkowe):Tak 5. Ile dziennie poświęcasz na TS?: A to różnie ale na pewno 3-5 h dziennie 6. Dlaczego ty ; Chciał bym pomóc na ts jestem często na ts no i po prostu chce pomagać a nie mam nic do roboty 7. Co wprowadzisz na naszego TS: Porządek miłą spokojna atmosfer i szybką pomoc na ts Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Maja 2014 #149497 Udostępnij Napisano 1 Maja 2014 Jestem na Tak często na ts'ie miły i nie miły:D spoko koleś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leeeeebo? Napisano 1 Maja 2014 #149550 Udostępnij Napisano 1 Maja 2014 Lubię Cię ale jestem na Nie, a jak nie masz nic do roboty to weź się za szkołę hiehie Po prostu ja Cię nie widzę w roli moderatora ts3, już przy mnie kilka razy daleś popis jako admina CS GO FFA, więc lipton. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Maja 2014 #149586 Udostępnij Napisano 2 Maja 2014 ciekawe jaki popis jak admina miałem z 3 dni i nie grałem i zrezygnowałem ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Maja 2014 #149591 Udostępnij Napisano 2 Maja 2014 Jestem jak najbardziej na tak czesto siedzi na ts chetnie pomaga i spoko morda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Maja 2014 #149611 Udostępnij Napisano 2 Maja 2014 Dam ci TAK. Wiem że na pewno będziesz pomagał innym. Czasami się denerwujesz ale przecież nie jesteś maszyną i masz do tego prawo. Mydlak masz moje TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leeeeebo? Napisano 2 Maja 2014 #149617 Udostępnij Napisano 2 Maja 2014 A mydlak ano taki cytujac Ciebie kiedy mowiles do mikrofonu "zamknij morde kurwa bo dam Ci bana" mapa dd2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Maja 2014 #149624 Udostępnij Napisano 2 Maja 2014 Mam pytanie Camp od kiedy kurde serwer zalicza się do teamspeak ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Maja 2014 #149625 Udostępnij Napisano 2 Maja 2014 a no camp daj mi jakiś dowód na to napisać to ja wiele mogę pozdro dla ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 2 Maja 2014 #149723 Udostępnij Napisano 2 Maja 2014 Jeszcze jedną zobaczę odpowiedź która nie odnosi się do podania tylko wyskoczycie znów o dowodach polecą warny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 2 Maja 2014 #149829 Udostępnij Napisano 2 Maja 2014 Ode mnie masz tak .Chłopak jest ogarnięty czasami troszkę go ponoszą go nerwy jaki i fantazja ;P.Na ts spędza dużo czasu zawsze służy pomącą ,(popracuj trochę na kulturą ale nie za dużo );p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
POLAND. Napisano 4 Maja 2014 #150241 Udostępnij Napisano 4 Maja 2014 Jeżeli nauczysz się panować nad emocjami i nie będziesz brał wszystkiego od razu do siebie to myślę, że dałbyś radę być dobrym moderatorem. Często jesteś na ts więc do tego się nie mogę przyczepić. Ogólnie myślę, że można by dać ci szansę, a wtedy się okaże czy się nadajesz. Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Maja 2014 #150310 Udostępnij Napisano 4 Maja 2014 Jestem na tak aktywność pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 4 Maja 2014 #150471 Administrator Udostępnij Napisano 4 Maja 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko moderatora TS3. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi