Skocz do zawarto艣ci

[ODRZUCONE]Podanie

Go艣膰

Rekomendowane odpowiedzi

Go艣膰 Guest

1. Nick na TS: Mydlak

2. Wiek 17

3. Do艣wiadczenie: Tak mia艂em swojego ts ogarniam kilka razy pomaga艂em znaj przy ts

4. Mikro(obowi膮zkowe):Tak

5. Ile dziennie po艣wi臋casz na TS?: A to r贸偶nie聽 ale na pewno聽 3-5 h dziennie

6. Dlaczego ty ; Chcia艂 bym pom贸c na ts jestem cz臋sto na ts no i po prostu chce pomaga膰 a nie mam nic do roboty

7. Co wprowadzisz na naszego TS: Porz膮dek mi艂膮 spokojna atmosfer i szybk膮 pomoc na ts

Odno艣nik do komentarza
Udost臋pnij na innych stronach

Lubi臋 聽Ci臋 ale jestem na Nie, a jak nie masz nic do roboty to we藕 si臋 za szko艂臋 hiehie :)

Po prostu ja Ci臋 nie widz臋 w roli moderatora ts3, ju偶 przy mnie kilka razy dale艣 popis jako admina CS GO FFA, wi臋c lipton.

Odno艣nik do komentarza

Go艣膰 Guest

Dam ci TAK. Wiem 偶e na pewno b臋dziesz pomaga艂 innym. Czasami si臋 denerwujesz ale przecie偶 nie jeste艣 maszyn膮 i masz do tego prawo. Mydlak masz moje TAK

Odno艣nik do komentarza

Ode mnie masz tak

.Ch艂opak jest 聽ogarni臋ty czasami troszk臋 go ponosz膮 go nerwy jaki i fantazja 聽 ;P.Na ts sp臋dza du偶o czasu zawsze s艂u偶y pom膮c膮 ,(popracuj troch臋 na kultur膮 ale nie za du偶o );p

Odno艣nik do komentarza

Je偶eli nauczysz si臋 panowa膰 nad emocjami i nie b臋dziesz bra艂 wszystkiego od razu do siebie to my艣l臋, 偶e da艂by艣 rad臋 by膰 dobrym moderatorem.聽

Cz臋sto jeste艣 na ts wi臋c do tego si臋 nie mog臋 przyczepi膰.聽

Og贸lnie my艣l臋, 偶e mo偶na by da膰 ci szans臋, a wtedy si臋 oka偶e czy si臋 nadajesz.聽

Powodzenia.聽

Odno艣nik do komentarza

• Administrator

***Wiadomo艣膰 wygenerowana automatycznie***

ypli.png

Witaj. Twoje podanie zosta艂o odrzucone przez administrator贸w. Oznacza to i偶 nie zosta艂e艣 przyj臋ty na stanowisko moderatora TS3. Je艣li si臋 z tym nie zgadzasz raportuj ten post i popro艣 o ponowne otwarcie.

Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl

Odno艣nik do komentarza

Go艣膰
Ten temat zosta艂 zamkni臋ty. Brak mo偶liwo艣ci dodania odpowiedzi.
  • Dodaj now膮 pozycj臋...