Go艣膰 Guest Napisano 1 Maja 2014 #149472 Udost臋pnij Napisano 1 Maja 2014 1. Nick na TS: Mydlak 聽 2. Wiek 17 聽 3. Do艣wiadczenie: Tak mia艂em swojego ts ogarniam kilka razy pomaga艂em znaj przy ts 聽 4. Mikro(obowi膮zkowe):Tak 聽 5. Ile dziennie po艣wi臋casz na TS?: A to r贸偶nie聽 ale na pewno聽 3-5 h dziennie 聽 6. Dlaczego ty ; Chcia艂 bym pom贸c na ts jestem cz臋sto na ts no i po prostu chce pomaga膰 a nie mam nic do roboty 聽 7. Co wprowadzisz na naszego TS: Porz膮dek mi艂膮 spokojna atmosfer i szybk膮 pomoc na ts 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 1 Maja 2014 #149497 Udost臋pnij Napisano 1 Maja 2014 Jestem na Tak cz臋sto na ts'ie mi艂y i nie mi艂y:D spoko kole艣 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
leeeeebo? Napisano 1 Maja 2014 #149550 Udost臋pnij Napisano 1 Maja 2014 Lubi臋 聽Ci臋 ale jestem na Nie, a jak nie masz nic do roboty to we藕 si臋 za szko艂臋 hiehie 聽 Po prostu ja Ci臋 nie widz臋 w roli moderatora ts3, ju偶 przy mnie kilka razy dale艣 popis jako admina CS GO FFA, wi臋c lipton. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 2 Maja 2014 #149586 Udost臋pnij Napisano 2 Maja 2014 ciekawe jaki popis jak admina mia艂em聽 z 3 dni i nie gra艂em i zrezygnowa艂em ... 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 2 Maja 2014 #149591 Udost臋pnij Napisano 2 Maja 2014 Jestem jak najbardziej na tak czesto siedzi na ts chetnie pomaga i spoko morda 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 2 Maja 2014 #149611 Udost臋pnij Napisano 2 Maja 2014 Dam ci TAK. Wiem 偶e na pewno b臋dziesz pomaga艂 innym. Czasami si臋 denerwujesz ale przecie偶 nie jeste艣 maszyn膮 i masz do tego prawo. Mydlak masz moje TAK 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
leeeeebo? Napisano 2 Maja 2014 #149617 Udost臋pnij Napisano 2 Maja 2014 A mydlak ano taki cytujac Ciebie kiedy mowiles do mikrofonu "zamknij morde kurwa bo dam Ci bana" mapa dd2 聽 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 2 Maja 2014 #149624 Udost臋pnij Napisano 2 Maja 2014 Mam pytanie Camp od kiedy kurde serwer zalicza si臋 do teamspeak ? 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 2 Maja 2014 #149625 Udost臋pnij Napisano 2 Maja 2014 a no camp daj mi jaki艣 dow贸d na to napisa膰 to ja wiele mog臋 pozdro dla ciebie 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 2 Maja 2014 #149723 Udost臋pnij Napisano 2 Maja 2014 Jeszcze jedn膮 zobacz臋 odpowied藕 kt贸ra nie odnosi si臋 do podania tylko wyskoczycie zn贸w o dowodach polec膮 warny. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 2 Maja 2014 #149829 Udost臋pnij Napisano 2 Maja 2014 Ode mnie masz tak .Ch艂opak jest 聽ogarni臋ty czasami troszk臋 go ponosz膮 go nerwy jaki i fantazja 聽 ;P.Na ts sp臋dza du偶o czasu zawsze s艂u偶y pom膮c膮 ,(popracuj troch臋 na kultur膮 ale nie za du偶o );p 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
POLAND. Napisano 4 Maja 2014 #150241 Udost臋pnij Napisano 4 Maja 2014 Je偶eli nauczysz si臋 panowa膰 nad emocjami i nie b臋dziesz bra艂 wszystkiego od razu do siebie to my艣l臋, 偶e da艂by艣 rad臋 by膰 dobrym moderatorem.聽 聽 Cz臋sto jeste艣 na ts wi臋c do tego si臋 nie mog臋 przyczepi膰.聽 聽 Og贸lnie my艣l臋, 偶e mo偶na by da膰 ci szans臋, a wtedy si臋 oka偶e czy si臋 nadajesz.聽 聽 Powodzenia.聽 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 4 Maja 2014 #150310 Udost臋pnij Napisano 4 Maja 2014 Jestem na tak 聽 聽 聽 aktywno艣膰 pomoc聽 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 4 Maja 2014 #150471 Administrator Udost臋pnij Napisano 4 Maja 2014 ***Wiadomo艣膰 wygenerowana automatycznie*** 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 Witaj. Twoje podanie zosta艂o odrzucone przez administrator贸w. Oznacza to i偶 nie zosta艂e艣 przyj臋ty na stanowisko moderatora TS3. Je艣li si臋 z tym nie zgadzasz raportuj ten post i popro艣 o ponowne otwarcie. 聽 聽 Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi