Skocz do zawartości

[ODRZUCONE]Czyżbym miał szanse ?

gURna picza

Rekomendowane odpowiedzi

1. Nick na TS: gURna picza

2. Wiek: 15

3. Doświadczenie: Dobre.

4. Mikro(obowiązkowe): Oczywiście.

5. Ile dziennie poświęcasz na TS?: Na TS jestem non stop.

6. Dlaczego właśnie ty: Chciałbym pomagać nowym, jak i starym użytkownikom, a także utrzymywać stały porządek.

7. Co wprowadzisz na naszego TS: Kulturę i miłą atmosferę.

Gość Guest

Gurna iż  cię słabo lubię, Dam ci na tak. Jesteś bardzo pomocy. Nawet spoko się z tobą rozmawia. Więc ode mnie masz WIELKIE TAK

@Camp`... Ale czy ja chcę komuś rozkazywać ? Złożyłem podanie, ponieważ i tak siedzę praktycznie cały czas. Moderator jest tylko jeden i nie będzie 24h.

Edit. Co jak co, ale prawie rok jestem na sieci. Wydaje mi się, że to wystarczający staż.

Tutaj już nie chodzi o rozkazy, ale raczej splunie na Ciebie ktoś komu zwrócisz uwagę, bo nie masz mutacji. A jedynym wyjściem będzie kickowanie etc, co powinno być ostatecznością, poza tym nie przekonuje mnie Twoja osoba i krótki staż na sieci (od kiedy jestes aktywny)

Gość Guest

Jestem na TAK! sam napisał że moderator jest tylko 1 siedzi cały czas na ts i jest chętny do pomocy czego chcieć więcej?

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

ypli.png

Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko moderatora TS3. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie.

Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...