gURna picza Napisano 1 Maja 2014 #129137 Udostępnij Napisano 1 Maja 2014 1. Nick na TS: gURna picza 2. Wiek: 15 3. Doświadczenie: Dobre. 4. Mikro(obowiązkowe): Oczywiście. 5. Ile dziennie poświęcasz na TS?: Na TS jestem non stop. 6. Dlaczego właśnie ty: Chciałbym pomagać nowym, jak i starym użytkownikom, a także utrzymywać stały porządek. 7. Co wprowadzisz na naszego TS: Kulturę i miłą atmosferę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Maja 2014 #149494 Udostępnij Napisano 1 Maja 2014 Jestem na tak -mily -czesto na ts Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 1 Maja 2014 #149513 Udostępnij Napisano 1 Maja 2014 Jestem na tak. Często aktywny, pomocny oraz ogarnięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Maja 2014 #149532 Udostępnij Napisano 1 Maja 2014 Gurna iż cię słabo lubię, Dam ci na tak. Jesteś bardzo pomocy. Nawet spoko się z tobą rozmawia. Więc ode mnie masz WIELKIE TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leeeeebo? Napisano 1 Maja 2014 #149548 Udostępnij Napisano 1 Maja 2014 Neutral, nie wiem czy bym chciał aby pomagał lub rozkazywał mi ktoś bez mutacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gURna picza Napisano 1 Maja 2014 Autor #149554 Udostępnij Napisano 1 Maja 2014 @Camp`... Ale czy ja chcę komuś rozkazywać ? Złożyłem podanie, ponieważ i tak siedzę praktycznie cały czas. Moderator jest tylko jeden i nie będzie 24h. Edit. Co jak co, ale prawie rok jestem na sieci. Wydaje mi się, że to wystarczający staż. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leeeeebo? Napisano 1 Maja 2014 #149557 Udostępnij Napisano 1 Maja 2014 Tutaj już nie chodzi o rozkazy, ale raczej splunie na Ciebie ktoś komu zwrócisz uwagę, bo nie masz mutacji. A jedynym wyjściem będzie kickowanie etc, co powinno być ostatecznością, poza tym nie przekonuje mnie Twoja osoba i krótki staż na sieci (od kiedy jestes aktywny) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Maja 2014 #149576 Udostępnij Napisano 2 Maja 2014 Jestem na TAK! sam napisał że moderator jest tylko 1 siedzi cały czas na ts i jest chętny do pomocy czego chcieć więcej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 2 Maja 2014 #143547 Udostępnij Napisano 2 Maja 2014 Ja jestem neutral na ts spędzasz dożo czasu ale kulturą to ty nie grzeszysz .Zdarza Ci się być nie miłym i wulgarnym w stosunku do innych jak i czasami nawet pomocnym . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 2 Maja 2014 #149845 Udostępnij Napisano 2 Maja 2014 Powierzyliśmy ci już sporo funkcji i chcielibyśmy, abyś to na nich się skupił. W roli moderatora TS3 jak na razie cię nie widzimy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 2 Maja 2014 #149846 Udostępnij Napisano 2 Maja 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko moderatora TS3. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi