Gość Guest Napisano 1 Maja 2014 #149398 Udostępnij Napisano 1 Maja 2014 Cześć. Wczoraj system AMX niesłusznie mnie zbanował. Wrzuciłem więc screeny i dostałem unbana. Ale teraz serwer mi nie działa i wciąż mam . O co chodzi? Usuwałem serwer z ulubionych i wrzucałem jeszcze raz - nic nie dało. Proszę o pomoc. Pozdrawiam, Jakub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 1 Maja 2014 #149414 Udostępnij Napisano 1 Maja 2014 Być może za dużo razy wchodziłeś na serwer podczas bana i zostałeś oznaczony jako bot lagujący. Spróbuj odczekać chwilę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 1 Maja 2014 #149437 Udostępnij Napisano 1 Maja 2014 Ban został zdjęty, nic innego nie ma w bansie, zatem musisz odczekać, aż ban systemowy sam minie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 1 Maja 2014 #149438 Udostępnij Napisano 1 Maja 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi