Gość Guest Napisano 29 Kwietnia 2014 #148787 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2014 Cześć. Standardowa gadka szmatka Mam na imię Adam, w tym roku strzeli mi oczko na karku, w Cs'a gram ~7/8 lat (6 lat z hakiem steam + około 2 na nonsteam) czyli generalnie kawałek życia Powróciłem do 1.6 po ponad półrocznej przerwie w sumie za namową kumpla. Ślepym trafem padło na wasz serwer pomijając jeden własny osobisty powód Jak na razie na serwerze FFA/DD only spędziłem pierwsze 4h po przerwie aczkolwiek co poniektórzy mogą mnie już kojarzyć. NICK w grze: DELANO BIJE! - ustawione ironicznie okazało się całkiem wiarygodne Myślę że posiedzę u was dłużej. Czasu mam niewiele, na forum aktywny na pewno nie będę (prawdopodobnie jest to moja pierwsza i ostatnia wizyta) , ale pomyślałem, że wypadałoby się przynajmniej przywitać Prognozuje że w tygodniu przy dobrych wiatrach max 5h urwę, aby pograć na serwerze ale to tyle. Wiadomo praca/uczelnia przy aktywnym trybie życia nie sprzyjają marnowaniu czasu przed komputerem tym bardziej na CS, tym bardziej na forum No chyba że ciężko zachoruje, albo połamie obie nogi i będę uwiązany w domu to wtedy może coś z tego będzie Wystarczy. Więcej grzechów nie pamiętam 8) Pozdrawiam, Delano :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 29 Kwietnia 2014 #148789 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2014 Witaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gURna picza Napisano 29 Kwietnia 2014 #148791 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2014 No cześć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 29 Kwietnia 2014 #148798 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2014 Siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 29 Kwietnia 2014 #148844 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2014 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Kwietnia 2014 #148845 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2014 piąteczka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Kwietnia 2014 #148854 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2014 Hay Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi