Gość Guest Napisano 27 Kwietnia 2014 #148336 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2014 Witam, już się z Wami pożegnałem, ale pożegnałem się i z resztą przywitałem jako 14-sto latek, jednak prawda jest taka, że mam 12-naście lat (28.07.2001). Dlaczego tak napisałem? Nie mam pojęcia, ale możliwe, że dlatego bo widzę, że tak młode osoby są w internecie, szczególnie w świecie cs`a są postrzegane jako nieogary, debile etc. Kłamstwo ma krótkie nogi i prawda kolejny raz wyszła na jaw. Pozdrawiam. P.S: Możecie hejtować, zasłużyłem sobie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 27 Kwietnia 2014 #148340 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2014 Nie rozumiem dlaczego miałbym ja bądź kto inny Cię za to hejtować (czy krytykować)? Kłamstwo traci ważność kiedy kłamiący z ręką na sercu je wyznaje i żałuje za to co zrobił. Każdy tak krytykuje osoby poniżej pewnej granicy wieku w internecie, a znajdą się i takie perełki które zjadają stare byki intelektem. Prawdą jest, że outsiderzy wyklinają na dzieciaki, a bo to, a bo tamto. Tylko jedna opinia na ten temat: "Zapomniał wół jak cielęciem był". Postąpiłeś źle ale się przyznałeś. Myślę, że nikt nie ma Ci tego za złe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Kwietnia 2014 #148345 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2014 Chłopie w redakcji byłeś zajebisty. Niektóre starsze osoby mogą Tobie pozazdrościć takiej stylistyki i poprawności gramatycznej, jaką Ty masz. Jesteś do tego bardzo pomysłowy! Głowa do góry! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi