Skocz do zawartości

[ZAMKNIĘTY Prawda o mnie.

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, już się z Wami pożegnałem, ale pożegnałem się i z resztą przywitałem jako 14-sto latek, jednak prawda jest taka, że mam 12-naście lat (28.07.2001). Dlaczego tak napisałem? Nie mam pojęcia, ale możliwe, że dlatego bo widzę, że tak młode osoby są w internecie, szczególnie w świecie cs`a są postrzegane jako nieogary, debile etc. Kłamstwo ma krótkie nogi i prawda kolejny raz wyszła na jaw. Pozdrawiam.

P.S: Możecie hejtować, zasłużyłem sobie.

Nie rozumiem dlaczego miałbym ja bądź kto inny Cię za to hejtować (czy krytykować)?

Kłamstwo traci ważność kiedy kłamiący z ręką na sercu je wyznaje i żałuje za to co zrobił.

Każdy tak krytykuje osoby poniżej pewnej granicy wieku w internecie, a znajdą się i takie perełki które zjadają stare byki intelektem.

Prawdą jest, że outsiderzy wyklinają na dzieciaki, a bo to, a bo tamto. Tylko jedna opinia na ten temat: "Zapomniał wół jak cielęciem był".

Postąpiłeś źle ale się przyznałeś. Myślę, że nikt nie ma Ci tego za złe.

Chłopie w redakcji byłeś zajebisty. Niektóre starsze osoby mogą Tobie pozazdrościć takiej stylistyki i poprawności gramatycznej, jaką Ty masz. Jesteś do tego bardzo pomysłowy!

Głowa do góry!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...