Gość Guest Napisano 26 Kwietnia 2014 #147980 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2014 Nick:pozdro 600 Wiek:16 Doświadczenie (w byciu adminem):Posiadam i to duże Znajomość AMXX (W skali 1-10):8-9 Staż w CS-sie:4 lata ale nie długo 5 rok Steam / NonSteam:Steam Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: http://www.gametrack...2.40.110:27008/ Dlaczego TY .!:Jak wiecie wywiązywałem się z swoich obowiązków i myślę żebym mógł wrócić , oraz dalej na nim pomagać. Każdy wie jaki byłem i liczę na szczerą ocenę. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:2-3h w normalnym tygodniu a w weekend 5-6h Kontakt:steam, forum , ts Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tetra Napisano 26 Kwietnia 2014 #147981 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2014 Dla Ciebie powrotu na stanowisko admina w tej sieci nie ma. Przynajmniej póki ja mam coś do powiedzenia. Consek juz Ci napisal odpowiedz wiec po co te podanie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Kwietnia 2014 #148016 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2014 Tetra dużo osób dostawało bany nawet na Vaca i potem miało adminów. Ja będę dalej walczył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 26 Kwietnia 2014 #148032 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2014 Wywiązywałeś się tak dobrze, że zostałeś zbanowany na serwerze i robiłeś 100 reklam. Dla Ciebie powrotu na stanowisko admina w tej sieci nie ma. Przynajmniej póki ja mam coś do powiedzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 26 Kwietnia 2014 #148033 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi