Gość Guest Napisano 25 Kwietnia 2014 #147573 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2014 Siemanko To ja Upoalony awanturnik. chcialem pokreslic dziesiejsze zdarzenie z modelami a wiec moze zrob maly sensowny krok by gracze wchodzacy na jaki kolwiek serwer byli informowani akceptacja regulaminu powiedzmy w 3 najwazniejszych punktach umiescic szczegolowe informacje. np 1. zakaz uzywania czitow ( Aim i Wh ) 2.modele standardowe. ( banem karane beda modele eselowe czy tez inne ) 3. czity na U@ ( spam karany banem np. 1h ) takie cos by informowalo graczy a znianie modeli lub jakich kolwiek rzeczy. taka o to informacja mogla by pojawic sie przed wyborem teamu. zgadzasz sie na regulamin serwera? 1. tak 2. nie ps wiem ze nie ktore info sa objasnione bardziej szczegolowo w regulaminie na forum w wiekszej iloisci punktow. Pozdrawiam Upalony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 25 Kwietnia 2014 #147576 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2014 Lepiej gdyby był rozpisany cały regulamin, bo potem gracz by powiedział "ale ja się na to nie zgadzałem". Pomysł oczywiście dobry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 25 Kwietnia 2014 #147578 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2014 Plugin zbędny obciążał by tylko serwer poza tym napisałeś oczywiste punkty o , których każdy gracz powinien sam wiedzieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gURna picza Napisano 25 Kwietnia 2014 #147579 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2014 Myślę, że taki plugin byłby sensowny. Tylko tak jak napisał Malu, powinien być rozpisany cały regulamin. Jestem na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 25 Kwietnia 2014 #147581 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2014 Myślę, że nie cały regulamin lecz tylko te rzeczy, za które można otrzymać perma (nie tracilibyśmy graczy) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Kwietnia 2014 #147584 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2014 dokladnie poszczegolne informacje ktore informowaly by graczy ze pilnujemy porzadku. @EvO wlasnie o to mi chodzilo za to dales mi warna bo nic nie wnioslem a to mialem na mysli fajnie zyskac gracza a nie tracic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionteczekessa Napisano 25 Kwietnia 2014 #147590 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2014 I tak tylko jakieś 5-10% graczy czyta ten regulamin, więc nie widzę sensu w wgrywaniu tego pluginu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Kwietnia 2014 #147592 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2014 I tak tylko jakieś 5-10% graczy czyta ten regulamin, więc nie widzę sensu w wgrywaniu tego pluginu. wlasnie jak bedzie wgrany wieksza ilosc graczy bedzie miala swiadomosc regulaminu bez chodzenia na forum info bezposrednio na serwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Kwietnia 2014 #147595 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2014 Teoretycznie, to gracz wchodząc na serwer automatycznie zgadza się i ma obowiązek przestrzegać regulaminu, który znajduje się na forum, ale jak wiadomo w praktyce jest zupełnie inaczej (szczególnie jeśli chodzi o modele) więc jeśli plugin nie obciążyłby serwerów, to dobry pomysł z tym, że powinien być jeszcze dodatkowy punkt, mówiący o tym, że szczegółowy regulamin znajduje się na forum i również akceptuje jego warunki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 25 Kwietnia 2014 #147601 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2014 Freez chodzi o to żeby nie był to plugin, który bardzo obciążał by serwer. Zamieściło by się parę informacji co grozi permem. A na samym dole dopiska, np w stylu " aby zapoznać się z całym regulaminem zaglądnij na nasze forum" albo coś w tym stylu. Jest to propozycja dotycząca Multi-Heada tak więc przenoszę do odpowiedniego działu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`Shooter. Napisano 25 Kwietnia 2014 #147606 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2014 Jak dla mnie ten plugin jest zbędny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Kwietnia 2014 #147610 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2014 Można by na tej stronie napisać te najważniejsze bany , o ile to jest możliwe oczywiście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 25 Kwietnia 2014 #147616 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2014 Można to umieścić w oknie powitalnym (zdjęcia w poście Wizz) i to nie jest żaden plugin, także serwer nie zostanie dodatkowo obciążony. Myślę, że to nie jest zły pomysł, najważniejsze punkty można by wyróżnić wyrazistszą czcionką. Dobrze wiemy, że większość okno powitalne oleje, ale być może niektórych uwaga zostanie zwrócona. Na dniach postaramy się wprowadzić pomysł w życie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 25 Kwietnia 2014 #147617 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi