Skocz do zawartości

[ZAMKNIĘTY]Papa :)

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Data i godzina zdarzenia: Dzisiaj 16

Nick admina/gracza, który zawinił: Kamyk. (ja)

Dowody: - 

Świadkowie: -

Uzasadnienie: Witam. Chciałbym się tylko dowiedzieć, z jakiego to powodu szanowny pan Guyver (Heskey, jak kto woli) stwierdził, że z tyłka stracę admina :D. Nie zależy mi, abym odzyskał tego admina, tylko na tym, abym wiedział za co go straciłem :).

@n-ty Tu nie o to chodzi :).

Nadużywanie admina :D? Jakieś dowody, skargi? A co do zbanowania innego admina, to może od niego zależy czy chce to zgłosić, ponieważ z tym adminem znam się już chyba 4 lata :).

Trochę to śmieszne, ale jak chcecie.

PS. A jeszcze odnośnie bana admina, to akurat rozmawiałem sobie z nim na ts i jak mi mówił, że idzie i tak, to to było bardziej po znajomości :).

To w takim razie na przyszłość polecam się przyjrzeć bardziej, bo nie ja jeden i za pewne nie ostatni zbanowałem innego admina >.<. A po za tym, to za to powinien być raczej punkt ostrzeżenia, jeżeli już tak zasłaniacie się regulaminem :D. A po za tym jak wolicie, żeby na serwerze dalej było sztywno i zero zabawy, to już nie moja sprawa :). A po za tym jeszcze raz mówię, że od czegoś jest dział skargi/problemy :)

Widzisz, akurat nie Ty ustalasz tu zasady, a poza tym o karze nie decydujesz, a poza tym zasłużyłeś na takową karę, a poza tym nie wykazujesz żadnej skruchy, a poza tym zabranego masz admina na 7 dni, a poza tym zastanawiam się właśnie czy go odzyskasz.

Czyli aktualnie za 1 przewinienie (teoretycznie udowodnione, ale nikt nie ma o nie żalu) + 1 przewinienie nieudowodnione w żaden sposób mam zabranego admina :D. Ale ja już w to nie będę wnikał :). To w takim razie dziękuję osobie, która zabrała mi admina nie informując w żaden sposób (Nawet po fakcie), bez jakichkolwiek pytań :). Teraz wyobraź sobie, jak  Ty byś stracił w ciągu 30 sec wszystkie rangi i nikt by Ci nie powiedział dlaczego tak, a nie inaczej.

Dobrze wiedzieć, że mam admina zabranego czasowego >.<. 

A po za tym te wasze w prawym górnym rogu takie znaki wodne, czy jak to tam się nazywa zasłaniają część tekstu ;p. 

Gdyby mi ktoś zabrał rangę ucałowałbym go w rękę. Ale obiecałem pomagać. Guyver miał napisać wątek o czasowej utracie rangi. Nie wiem czemu nie napisał lub jest w dziale, którego w danej sytuacji nie widzisz. 

Co do rang, faktycznie słabo to się prezentuje, jednak gdy najedziesz na nią myszką robi się transparentna. Moim zdaniem za mało, bo i tak tekst trzeba rozszyfrować.

Tutaj trochę się różnimy rangami, a ja nie miałem admina, żeby "rozdawać bany na lewo i prawo" (trochę śmiesznie w obecnej sytuacji xD), ale po to, aby banować tych co łamią regulamin, jak nie wierzysz, to możesz się spytać każdego po kolei kto gra na zombie, że jakoś nie narzekali :D(Nie pytaj osób, które dostały ode mnie bana, bo trochę jak z policją "Kiedy nie wlepią ci mandatu, to dobrze, ale jak już go dostaniesz, to od razu jacy to ****"). Pewnie jest w dziale do którego nie mam dostępu po stracie admina, bo po co mnie o tym informować :D

A nie zauważyłem tego, że jak się najedzie, to się robi przeźroczyste xD. Ale masz racje to dalej mało :).

A po za tym ostatnio na zm coś bany nie działają jak trzeba ^^. Dużo osób jest tak jakby już zbanowanych i nie można ich banować, a (np ja) nie wiedziałem czy ktoś jest na aktywnym i dostał bana od innego admina, czy po prostu bug/błąd :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...