Gość Guest Napisano 24 Kwietnia 2014 #147265 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 Proponował bym dodać do serwera plugin który by pozwalał na obstawianie danego gracza np jakbym został ja i EvO i ktory z nas wygra i zeby obstawic trzeba dac kasiorke ten kto dobrze obstawi zgarnia caly chajs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 24 Kwietnia 2014 #147270 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 Hmm myślę, że można by było wprowadzić. Nie będzie to za duże urozmaicenie, ale i nie przeszkodzi. Ps. Jasne, że wygra EvO ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Kwietnia 2014 #147279 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 gorzej jak zostanie VenoM i ktoś inny, wtedy to, kto wygra będzie oczywiste.. jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Kwietnia 2014 #147415 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 Bardzo ciekawy pomysł Na większości serwerów naszych bym wgrał ten plugin ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 25 Kwietnia 2014 #143370 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2014 VenoM oczywiste, że wygra ktoś inny. Oczywiście jestem na tak, plugin jakoś wielkiej różnicy nie zrobi ale zawsze coś nowego, a jak wiemy - nowości zachęcają graczy. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 27 Kwietnia 2014 #148421 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2014 Niestety plugin gryzie się z jakimś innym, przez co serwer crashuje. Zostawiamy bez zmian. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 27 Kwietnia 2014 #148422 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi