Gość Guest Napisano 23 Kwietnia 2014 #147014 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2014 Nick: nie widze na uszy Wiek: 24 Data rejestracji na forum: Rejestracja: 20 lut 2014 Czas spędzony na forum: 3d 8h 12m 43s Doświadczenie w ocenianiu: jako admin często daję bany, nie ukrywam że niektóre z nich są tylko po to by, by gracze nie spamowali na u@ bądź przez mikrofon. [nie tonie tak, że dodaję BANA osobie czystej - tylko osobie, która swoim sposobem gry podchodzi pod 'osobę podejrzaną' ] Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBANS?: tak, jako admin na innej serwerowni miałem przyjemność posługiwania się AMXBANS.. Byłeś banowany na forum lub serwerze?: na forum nie miałem bana, na serwerze owszem kilka razy zrobiono mi SSy Dlaczego Ty?: jestem osobą, która chce poświęcić swój wolny czas na pomoc w rozkręcaniu MH. Chciałbym pokazać, że potrafię ogarnąć więcej niżeli jedną funkcję Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?: na forum jestem każdego dnia - trudno określić ile czasu Coś od siebie: jeżeli można dajcie szansę na pełnienie funkcji w UBT - proponuję okres próbny tygodnia. Pozdrawiam nie wiedze na uszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Kwietnia 2014 #131149 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 Przepraszam,ale muszę się wypowiedzieć,proszę o nie upominanie. Nie wiem czy dobrze zrozumiałem,dajesz bany czystej osobie,bo ludzie spamują Ci na u@ albo przez micro,że ktoś ma wh? Tak dla odczepki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 24 Kwietnia 2014 #147174 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 link z plikami pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 26 Kwietnia 2014 #147820 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora UnBan Team. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi