Go艣膰 Guest Napisano 23 Kwietnia 2014 #147014 Udost臋pnij Napisano 23 Kwietnia 2014 Nick: nie widze na uszy 聽 Wiek: 24 聽 Data rejestracji na forum:聽 Rejestracja: 20 lut 2014 聽 Czas sp臋dzony na forum: 3d 8h 12m 43s 聽 Do艣wiadczenie w ocenianiu: jako admin cz臋sto daj臋 bany, nie ukrywam 偶e niekt贸re z nich s膮 tylko po to by, by gracze nie spamowali na u@ b膮d藕 przez mikrofon. [nie tonie tak, 偶e dodaj臋 BANA osobie czystej - tylko osobie, kt贸ra swoim sposobem gry podchodzi pod 'osob臋 podejrzan膮' ] 聽 Czy obs艂ugiwa艂e艣 wcze艣niej AMXBANS?: tak, jako admin na innej serwerowni mia艂em przyjemno艣膰 pos艂ugiwania si臋 AMXBANS.. 聽 By艂e艣 banowany na forum lub serwerze?: na forum nie mia艂em bana, na serwerze owszem kilka razy zrobiono mi SSy 聽 Dlaczego Ty?: jestem osob膮, kt贸ra chce po艣wi臋ci膰 sw贸j wolny czas na pomoc w rozkr臋caniu MH. Chcia艂bym pokaza膰, 偶e potrafi臋 ogarn膮膰 wi臋cej ni偶eli jedn膮 funkcj臋 聽 Ile czasu po艣wi臋casz na forum dziennie?: na forum jestem ka偶dego dnia - trudno okre艣li膰 ile czasu 聽 Co艣 od siebie: je偶eli mo偶na dajcie szans臋 na pe艂nienie funkcji w UBT - proponuj臋 okres pr贸bny tygodnia. 聽 聽 聽 Pozdrawiam 聽 nie wiedze na uszy 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 24 Kwietnia 2014 #131149 Udost臋pnij Napisano 24 Kwietnia 2014 Przepraszam,ale musz臋 si臋 wypowiedzie膰,prosz臋 o nie upominanie. 聽Nie wiem czy dobrze zrozumia艂em,dajesz bany czystej osobie,bo ludzie spamuj膮 Ci na u@ albo przez micro,偶e kto艣 ma wh? Tak dla odczepki?聽 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 24 Kwietnia 2014 #147174 Udost臋pnij Napisano 24 Kwietnia 2014 link z plikami pw 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 26 Kwietnia 2014 #147820 Udost臋pnij Napisano 26 Kwietnia 2014 ***Wiadomo艣膰 wygenerowana automatycznie*** 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 Witaj. Twoje podanie zosta艂o odrzucone przez administrator贸w. Oznacza to i偶 nie zosta艂e艣 przyj臋ty na stanowisko administratora UnBan Team. Je艣li si臋 z tym nie zgadzasz raportuj ten post i popro艣 o ponowne otwarcie. 聽 聽 Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi