gURna picza Napisano 23 Kwietnia 2014 #146617 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2014 Nick: gURna picza Wiek: 15 Data rejestracji na forum: 31.08.2013 Czas spędzony na forum: 14 dni Doświadczenie w ocenianiu: Jestem adminem servera 4Fun i JB, więc mam z tym toroszkę do czynienia. Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBANS?: Nie, ale spróbować nigdy nie zaszkodzi. Byłeś banowany na forum lub serwerze?: Na forum z tego co pamiętam to raczej nie, na JB czasem za jakieś FK. Dlaczego Ty?: Jestem kompetentną osobą. Myślę, że nadaje się. Życie jest pełne prób i błędów, więc kiedyś trzeba było spróbować. Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?: Ile jestem w stanie. Pierwsz rzecz jaką robię to odpalenie i przejrzenie forum. Myślę, że ok 3 - 4h. Coś od siebie: Myślę, że moje podanie zostanie rozpatrzone pozytywnie. Skopiowałem stare podanie, ponieważ nie ma co zmieniać. Jedynie czas na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 23 Kwietnia 2014 #146635 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2014 link z plikami pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Kwietnia 2014 #146800 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2014 Ja jestem na nie. I jedynym powodem jest brak doświadczenia. To jest poważne stanowisko i trzeba umieć rozpisać demko,a i na nim zauważyć czita bo czasem to nieźle się ukrywają,podobnie jest z ss'ami zmiana daty,godziny,rozmiaru i jeszcze inne pułapki nie tylko w zapisie,ale i na samym ss. Jeżeli takowego doświadczenia nie masz to się nie pchaj. Jeżeli chodzi o sam amxbans to obsługa jest prosta i nie powinna Ci sprawiać problemów. Wystarczy,że poczytasz na necie lub ktoś CI podpowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 24 Kwietnia 2014 #147170 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora UnBan Team. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 16 Stycznia 2016 #383829 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2016 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "UnBan Team " do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi