Gość Guest Napisano 20 Kwietnia 2014 #145738 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2014 Twój nick podczas gry: magiczny damian Godzina, data zdarzenia: minutę temu Mapa: skoro serw only dd2 to chyba dd2 -.- STEAM_ID / IP: STEAM_0:1:23962791 Uzasadnienie: No kurwa bez jaj, nie zamierzam codziennie wrzucać screenów itd bo jakieś jebane nonsteamy płaczą, ogarnijcie kurwa tych adminow bo banują każdego lepszego gracza -.- Łap swoje screeny panie Makumba i liczę na szybkie ub bo kurwa więcej czasu siedze na tym forum i wrzucam te fotki, skargi ze bany bez ssów niż na serwerze http://speedy.sh/BprGx/Pulpit.rar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Kwietnia 2014 #145739 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2014 Admin ma prawo robić ss komu chcę i kiedy chcę i ile razy chcę, a za Twoje uzasadnienie powinienneś być ukarany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Kwietnia 2014 #145741 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2014 Admin ma również prawo używać mózgu a tego nie robi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tetra Napisano 20 Kwietnia 2014 #145743 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2014 Ty rowniez uzyj swojego mozgu i wrzuc odpowiednie ss'y/. Maja byc w formacie .tga a nie bmp Nazwa ich to np : HalLife00.tga Masz 24 h. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Kwietnia 2014 #145747 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2014 tetra użyj również swojego mózgu. ssy są te które zostały zrobione, ślepy czy niewidomy kurwa? mam od chuja screenów i żaden nie zapisuje mi się pod nazwą HalfLife i na pewno nie w skrócie .tga (aczkolwiek wiem że tak również się zapisują) Ssy wrzucone 3min po otrzymaniu bana więc raczej nie ma szans na jakiekolwiek przerobienie ich, a jeżeli się czepiacie jakichś skrótów i nazw to powodzenia w dalszej karierze esportowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 20 Kwietnia 2014 #145752 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2014 Dodam, że te ss`y co wrzuciłeś nie są z naszego serwera. Więc masz 24 godziny na wstawienie poprawnych ss`ów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Kwietnia 2014 #145753 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2014 Panie skow. twoje bezczelne i aroganckie zachowanie jest nie na miejscu to jest forum a nie jakiś bar aby tak się wyrażać ... Jeżeli masz płakać lub wyzywać adminów za to że robią ci SS to lepiej zmień serwerownie lub przestań grać w ogóle w CS.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Kwietnia 2014 #145754 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2014 Sytuacja miała miejsce na długiej i dokładnie pamiętam że zabijałem tam właśnie jakiegoś dragona, poza tym jeżeli macie hltv bardzo łatwo to sprawdzić + innych ssów na długiej nie mam w folderze, więc są to na 100% te, a to HS-Serwer to najwyraźniej jakiś błąd amx z owego serwera na którym wcześniej grałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Kwietnia 2014 #145755 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2014 On nie ma tam bana hahaaaha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Kwietnia 2014 #145756 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2014 @got milk Jakby Ci admini pokazywali jako taki poziom to może wyglądałoby to inaczej. Hmmmm ja płacze? Płaczecie wy bo was bije. Wyzywam? owszem wyzywam bo najwidoczniej na takie traktowanie zasłużono. @edit Hahahahahahahah zwracam honor panu co pisał że ssy nie z tego serwa. Fakt, to nie u was dostałem bana tylko na tym HS-Serwer. hahaha =D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Kwietnia 2014 #145764 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2014 Jeżeli admini nie wykonywali swoich obowiązków dobrze i przymykali oko na każde zgłoszenie to serwerownia by padła lub była sporadycznie odwiedzana. A to że admini ci robią SS najwidoczniej coś widzą nieciekawego w twojej grze, proste ... Poza tym nie widziałem aby jakiś admin płakał, daje bana i koniec tematu. Wstawiasz SS lub cześć. A co do wyzywania to lepiej zachowaj dla siebie swoje myśli bo takie coś może skończyć się nieco gorzej dla ciebie ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Kwietnia 2014 #145765 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2014 bo takie coś może skończyć się nieco gorzej dla ciebie ... On ma się bać ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 20 Kwietnia 2014 #145768 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2014 taki ogarnięty że nawet nie wie na jakim serwerze ma bana ....... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 20 Kwietnia 2014 #145769 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi