astroe Napisano 31 Stycznia 2016 #391276 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2016 [align=center]Nie wiem czy ktokolwiek z Was słucha disco polo na codzień, jednak jest to muzyka która potrafi wprawić człowieka w dobry nastrój na cały dzień, dodatkowo świetnie nadaje się do "baletów". Jeśli ktoś ma zamiar tu na dole wyzywać od wieśniaków czy tym podobnych to proszę by odpuścił sobie komentarz. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Zamieszczam kilka utworów z roku 2016 z drugiej połowy stycznia, mam nadzieje że się Wam spodoba;) Jeśli będziecie chcieli mogę wrzucać pliki z muzyką co 2 tygodnie, za każdym razem gdy zgrywam nowości na pendrive'a[/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center]Link do utworów(zippyshare) [/align] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 31 Stycznia 2016 #391568 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2016 Wieśniaku czy tym podobne. Disco polo nadaje się tylko wtedy, gdy wszyscy są podpici i ciągnie wszystkich do tańca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi