RaideN Napisano 31 Stycznia 2016 #391259 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2016 Twój nick podczas gry: RaideN Godzina, data zdarzenia: Jakoś 1-2 h temu Mapa: dd2 long chyba! STEAM_ID / IP: 178.42.53.198 Uzasadnienie: Grałem czysto , było dużo graczy na serwerze. Admin wbił i cisną wszzystkich.. Raz go zabiłem to ten nawet na spect nie przeszedł tylko wlepił mi perma za aima... Ktorego nie miałem.. Czekam 24 h na rozpisanie demka przez admina banującego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gargulec Napisano 31 Stycznia 2016 #391266 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2016 Zapraszam admina @3x NAAJ do przedstawienia dowodów. Admin ma na to 24h od momentu napisania odwołania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3x NAAJ Napisano 31 Stycznia 2016 #391278 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2016 Czysty ? Na spekt nie wbił ? Ciekawe co Ty tutaj wypisujesz Demko: http://www112.zippyshare.com/v/ZzCFX9Fy/file.html Demko krótkie ale bardzo ładnie widać jak celownik lata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaideN Napisano 31 Stycznia 2016 Autor #391332 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2016 Celownik latał bo miałem mało fps'ów... Grałem właśnie wtedy na laptopie bez podkładki (chłodzącej) i miałem mało fps... Po co miałbym cheatować skoro na steam grozi vac za to .. Poza tym mam prawie 2k godzin na steam w cs 1,6 przegranych... Więc nie jestem dzieciaczkiem które umie tylko na odpale latać.. A i rozpisz demko , a nie wstawiasz i piszesz że widać jak celownik lata... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3x NAAJ Napisano 31 Stycznia 2016 #391339 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2016 Poczekaj na wypowiedź kogoś z UBT. Według mnie byłeś odpalony więc Cię zbanowałem... Jeżeli się pomyliłem (bo też jestem człowiekiem i pomylić się mogę... ) Oczywiście przyjmę karę od wyższej rangi. Demka nie rozpisze bo nie widzę sensu rozpisania... Jest krótkie demko widać jak ładnie celownik Ci lata (Napisze jaśniej przeskakuje z jednego na drugiego i wraca w dość szybkim tempie ) 1 akcja walisz w chłopa i się cofasz nagle walisz innego, który był afk i w głowę @Edit Nie chce spamować. Miałeś lagi? Cudem zabijałeś? Zabiłeś mnie serią HS ( Jak i większość graczy ) więc zacząłem Ci się przyglądać jeżeli demko jest za krótkie będę prosić UBT o sprawdzenie HLTV tam bd dłuższe i więcej takich akcji (Chodzi o przeskoki na innych graczy, którzy stali obok) @Edit2 Demko (HLTV) zaczyna się od 7:30 jak wchodzisz do gry Pierwsza akcja 7:50-7:56 nawalasz a celownik tylko głowa Od 8:10-8:28 przeskakuje na innych graczy 09:06-09:08 strzelasz celownik nie przeskakuje bo obok stoją gracze z tego samego teamu ... 9:55 bardzo ciekawe jak to wytłumaczysz ... walisz w jednego przeskakuje Ci na innego gracza (zabijasz go) i znowu wraca na "pierwszego.." (również zabijasz) oba zabicia w głowę Link do dema HLTV http://www18.zippyshare.com/v/WeOBbefs/file.html Jak obejrzysz demko to pogadamy wtedy bd wiedział jaką bronią grałeś jak wygląda to na demku To ile masz na steam to mnie nie interesuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaideN Napisano 31 Stycznia 2016 Autor #391349 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2016 Miałem lagi , pisałem że mało fps Większość akcji leciałem na pałe i cudem zabijałem... Nie ogarniałem w ogóle co się działo na mapie Wiesz.. Każdy może się pomylić ale czemu od razu miałbyś być karany? Ja np, parę razy ja posiadałem admina zdarzyło mi się dać perma i się pomylić (nie posiadałem powodów na uzasadnienie warna).. Również miałem podobną akcję gdy byłem w ubt Dałem ub gościowi który edytował 1 ss (było to widoczne ale przeoczyłem).. Wiesz , nie miałem powodu aby się odpalać , a bardzo zależy mi na ub.. Bo fajny serwer , chyba jedyny taki w polsce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaideN Napisano 31 Stycznia 2016 Autor #391362 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2016 Mam prawie 2 k godzin.. Grałem czysto i bana dostałem Sorry.. Celownik mi przeskakiwał ... miałem lagi + rozrzut (chyba deaglem grałem) .. Czekam na wypowiedź ubt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R4d3k Napisano 31 Stycznia 2016 #391506 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2016 09:55 i dalej, ewidentne przeskoki. BEZ UB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R4d3k Napisano 31 Stycznia 2016 #391507 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 48 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi