Gość Guest Napisano 17 Kwietnia 2014 #144558 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2014 1. Imię:Łukasz 2. Kontakt:forum, steeam 3. Lokalizacja:Bydgoszcz 4. Czas jaki poświęcasz dla cs'a:2h 5. Czas który poświęcasz dziennie na forum (około):2h 6. Posty (min. 300 sensownych):Mysle ze nie ma problemu zebym nadrobil. 7. Co chciałbyś zrobić na Forum (uzasadnienie):Pilnowac porzadku, dbac o niego , pilnowac graczy nie przestrzegajacych regulaminu. 8. Dział którym chciałbyś się zajmować na forum:Podania o admina 9. Posiadanie umiejętności współpracy z ludźmi:dobra 10. Posiadanie cierpliwości i systematyczności:jest 11. Coś o sobie:Jestem mily sympatyczny gosciu, czesto i z usmiechem na twarzy pomagam innym. 12. Doświadczenie (czy zajmowałeś już kiedyś takie stanowisko oraz jak radzisz sobie w obsłudze skryptu IPB?):tak 13. Obowiązkowe mikro: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 17 Kwietnia 2014 #69156 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2014 Duże nie. Nie nie masz nawet 10% wymaganych postów.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sy[K]uS Napisano 17 Kwietnia 2014 #144560 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2014 Na nie, nie spełniasz wymagań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 17 Kwietnia 2014 #144562 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2014 Na nie.. 300 postów a 23 to duża różnica. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.:Vipo:. Napisano 17 Kwietnia 2014 #144566 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2014 Ej no bez jaj proszę ! nieco ponad 20 postów ,nie wiem po co w ogóle składasz podanie ,tylko zaśmiecasz temat !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Kwietnia 2014 #144597 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2014 Jestem na nie. Te podanie jest po prostu śmieszne. Bardzo mała aktywność na forum,nie spełniasz wymagań. Nie wiem jak jest w rzeczywistości,ale nikt nie pisze,że komuś pomagasz,do czegoś się przyczyniasz,a gdyby tak było to nawet był bym skłonny dać tak. Bo ja osobiście sądzę,że pomoc liczy się bardziej niż posty,ale mimo wszystko popracuj nad aktywnością. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Kwietnia 2014 #144603 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Nie spełniasz podstawowych wymagań. Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi