sizeN Napisano 31 Stycznia 2016 #391187 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2016 Nick:sizeN Wiek:18 Data rejestracji na forum:05.12 Czas spędzony na forum:1d11h43min Doświadczenie w ocenianiu:teraz myślę że będzie dobre Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBANS?:yes Byłeś banowany na forum lub serwerze?:nie Dlaczego Ty?:każda para rąk może się przydac Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?:1h/2h Dwumiesięczny staż jako Admin: (Tak/Nie)raczej już jest Coś od siebie:Mam na imię Szymon moje hobby to piłka nożna.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 31 Stycznia 2016 #391241 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2016 Zestaw na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 31 Stycznia 2016 #391370 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi