Gość Guest Napisano 16 Kwietnia 2014 #143826 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2014 Witam wszystkich Mam propozycje na plugin który mógłby oczywiście według mojej uwagi przydać się na serwerze FFA. Pewnie widzieliście go na innych serwerach, bądź może gdzieś czytaliście. Mianowićie piszę tutaj o pluginie Medale + ranking. Dzięki temu pluginowi najlepsza 3 mapy dostaje medale chronologicznie zloty, srebrny, brązowy. Jak pisałem to jest moja tylko propozycja według mojej oceny która dodałaby troche ciekawej mobilizacji do rywalizacji gdyż jak już wcześniej napisałęm plugin ten ma osobny ranking nie zalezny od top15 nie podmienia go Tutaj link do pluginu i tematu na jego temat - http://amxx.pl/topic/67198-medale-ranking/ Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Kwietnia 2014 #148754 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2014 Nawet ciekawy pomysł , według mnie to dobre urozmaicenie serwera. Jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Kwietnia 2014 #148822 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2014 Dwa osobne rankingi na serwerze, ale jak kto lubi Z tego co zauważyłem to mało kto korzysta z top15/rankstats/whois, a co dopiero dokładać kolejne statystyki, które dla 3/4 graczy serwera będa praktycznie zbędne. Z tego co pamiętam to w bf modzie było coś podobnego, ale wiązało się z całym rankigiem (top15) wtedy miało to jakiś sens Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Kwietnia 2014 #148835 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2014 Znam ten plugin Uważam, że to troszkę zbędne. Ja np. gram dla zabawy, a nie dla rankingów i medali Jak ktoś lubi rywalizacje, to niech próbuje się dostać do top 15. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ksiezyc Napisano 29 Kwietnia 2014 #148850 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2014 Hmmm, jestem za, można dodać ten plugin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi