Gość Guest Napisano 16 Kwietnia 2014 #143747 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2014 chodzi tu dokładnie o 2 perki które są zbugowane są to płonące naboje i porażające naboje płonące naboje- perk dobry ale jego wadom jest samozapłon czyli ten zapłon np 1 na 4 działa tak samo na osobę która posiada ten perk a dokładniej odradza się na początku rundy paląc się i pali się dopóki nie braknie hp. gdyby to zostało naprawione więcej osób by go używało porażające naboje- na tym perku jest bug niewielki aczkolwiek jest taki że np mamy porażające 1 na 2 i kilkanaście razy się już zdarzyło że na niektóre osoby to nie działa można w nich wystrzelać cały magazynek i bron im nie wypadnie a na inne osoby to wtedy działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 16 Kwietnia 2014 #143793 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2014 Szczerze mowiąc nie zauwazylem tych bugów może tak Ci się wydawało tym bardziej z porażkami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Kwietnia 2014 #143816 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2014 Ja też nie zauważyłem tych bugów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Kwietnia 2014 #143913 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2014 jak "kiedyś" gralem to tez kilka razy tak sie podpaliłem , ale z porażającymi tego nie widziałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Kwietnia 2014 #144092 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2014 z porażkami już kilka razy grałem i nie działały ja szajbusa i sam on mi wtedy pisał że nie wie dlaczego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 20 Kwietnia 2014 #145820 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2014 Dzisiaj specjalnie próbowałem palące. Działały bez zarzutu. Natomiast z porażkami nigdy nie milem problemu. Myślę, że wyjaśniliśmy z HQ. Więc zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 20 Kwietnia 2014 #145824 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2014 Porażające nie działają na zasadzie, że te 1/2 musi wejść raz na dwa strzały. To jest ruletka, raz wchodzi co strzał, a raz co 30. Płonące? Grałem parę razy i nigdy nie spotkałem się z takim bugiem, co więcej nigdy go u nikogo nie widziałem. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 20 Kwietnia 2014 #145826 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi