Skocz do zawartości

[PRZYJĘTY]ZERO SKILLA NA ADMINA

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: ZERO SKILLA

Doświadczenie (w byciu adminem): Byłem adminem na kilku serwerach.

Znajomość AMXX (W skali 1-10): 8

Staż w CS-sie: NS - 2 lata S - 3-4 lata z lekkimi przerwami :)

Steam ID : STEAM_0:0:73307907

Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: http://www.gametracker.com/player/ZERO%20SKILLA/80.72.40.110:27026/

Dlaczego TY .!: Gram często w cs-a i praktycznie zawsze na tu na FFA i często zdarza sie, że są (cziterzy) na serwie i nie ma kto ich zbanować a ludzie w tym czasie strasznie sie denerwuja i po prostu wychodzą.. co psuje cała gre. Jeśli moge tak powiedzieć to zakolegowałem sie z większością stałych graczy na serwerze.

Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: rano 1-2 godziny w południe tez jakos tak i pod wieczór to juz można liczyc 3 godzinki

Kontakt: STEAM, lub na forum.

Mhm, jestem na TAK, ogólnie bardzo ogarnięty gościu - miło sie z nim gra - używa mikro, przyda sie w załodze :) 

ps. pozwolę sobie przytoczyć filmik... oglądać od 5 sekundy :) 

Moim skromnym zdaniem jak najbardziej nadaje się na admina :) nie jestem tutaj może za długo ale zauważyłem, że jest lubiany na tym serwerze, aktywny oraz interesuje się dobrem serwera :) jak najabrdziej Tak :)

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

gq09.png

Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z H@ w celu dopełnienia formalności.

Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl

• 1 year later...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...