Gość Guest Napisano 15 Kwietnia 2014 #143515 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2014 Witam mam otóż taki problem. Mam mikrofon z zalmana. Działał mi cały czas dobrze, jednak ostatnio jak rozmawiam na skype to jest ok słychać mnie a jak chcę mówić w cs to odtwarzany jest dźwięk z mojego komputera np. muzyka leci a gram na słuchawkach, gdy wyłączę muzykę to idzie takie dudnienie nie wiem co mam zrobic, pomocy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 15 Kwietnia 2014 #143525 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2014 Przepnij kable do innego wejścia , poszukaj czy nie masz czegoś poprzestawiane w mikrofonie w systemie jak to nie pomoże to spróbuj cs-a przeinstalować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 18 Kwietnia 2014 #144706 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2014 Proszę o jaką kolwiek informację, czy problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 20 Kwietnia 2014 #145639 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi