Skocz do zawartości

[PRZYJĘTY]1head na Admina

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: 1head1shot

Doświadczenie (w byciu adminem): dobre

Znajomość AMXX (W skali 1-10): 5

Staż w CS-sie: 4 lata

Steam / NonSteam: Steam

Dlaczego TY .!: Ponieważ jak gram i czasami admina nie ma to nie którzy gracze ewidentnie łamią regulamin..i chciałbym temu zapobiec

Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 2-4 h

Kontakt:Steam:1head1shot gg:25339802

Link do GT:http://www.gametracker.com/player/1head1shot/80.72.40.110:27008/

Jestem na Tak

- Steam,

- godziny na serwie ,

- spełnia wymagania ,

strikers_rampage.png

hymmm narazie na nie dlaczego - jak pisal relop napisales za malo w podaniu ono musi byc przekonujace do ciebie, wiem ze jestes na serverze. cos tam ogarniasz ale mnie do siebie nieprzekonujesz

Na nie mało na forum siedzisz to raz, dwa to kultura na serwerze :)

Ok, czyli jak będę miał oprzegrane na serwerze 100 godzin to i tak napiszesz mi w podaniu na Nie, poniewaz na forum spedziłem, 3 minuty, a nie 1 dzień. Bez sensu są takie powody w podaniach i powinny być warnowane. Sorry, że wypowiadam się nie grając na tym serwerze, ale obserwuje już kikla takich podań i ciągle na jedno kopyto Forum i forum. Poraz zrozumieć, że admin ma adminowac, a nie nabijac godziny na forum.

Kolejny Champon, który swojego posta na Tak motywuje tym, iż koledzy wyżej napisali tak to on tez na up, czyli tak.

Boże widzisz i nie grzmisz, a tobie życzę powodzenia.

"Masz moje tak" bo nie siedzisz na forum tylko grasz na serwerze.

Old ma racje jestes aktywny na serwerze a nie forum bo to podanie o admina nie mofderatora forum wiec te dzieciaki nie maja pojecia co pisza co do kultury popraw bo jak dostaniesz adma to szybko go utracisz

U mnie masz Tak

Przepraszam że się wypowiem w swoim podaniu przepraszam wszystkich i was kochani za moją kulturę i  obiecuje że to się więcej nie powtórzy

Pozdrawiam 1head1shot

Old tak samo serwer jak i forum jest ważne. Siedzi duża ilość osób na forum którzy nie znają kolegi. Więc sam serwer to chyba za mało ;) po drugie jeśli będzie miał już admina to co forum będzie dalej olewane jak do tej pory?. Starasz się o coś to trzeba się starać. Po trzecie wytłumacz mi po co h@ czy nie raz opiekuni odrzucają podanie bo kandydat nie uczęszcza na forum?. A po to by później nie było problemu z nim że masz admina a forum na bakier ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...