Skocz do zawartości

[PRZYJĘTY]1head na Admina

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nick: 1head1shot

Doświadczenie (w byciu adminem): dobre

Znajomość AMXX (W skali 1-10): 5

Staż w CS-sie: 4 lata

Steam / NonSteam: Steam

Dlaczego TY .!: Ponieważ jak gram i czasami admina nie ma to nie którzy gracze ewidentnie łamią regulamin..i chciałbym temu zapobiec

Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 2-4 h

Kontakt:Steam:1head1shot gg:25339802

Link do GT:http://www.gametracker.com/player/1head1shot/80.72.40.110:27008/

Napisano

Jestem na NIE. Powody?

-bardzo słaba aktywność na Forum

-podstawowy błąd w podaniu "nie którzy", Admin nie może być analfabetą.

-podanie mnie nie przekonało.

Napisano

Ja w sumie neutral

- aktywny na serwerze

- Steam

- Często zapraszasz ludzi na TS3

- mała aktywność

na forum

Napisano

Jestem na Tak

- Steam,

- godziny na serwie ,

- spełnia wymagania ,

strikers_rampage.png

Napisano

hymmm narazie na nie dlaczego - jak pisal relop napisales za malo w podaniu ono musi byc przekonujace do ciebie, wiem ze jestes na serverze. cos tam ogarniasz ale mnie do siebie nieprzekonujesz

Napisano

Jestem na wielkie TAK ponieważ spełnia wymagania , duża aktywność  :yahoo:  :yahoo:  :yahoo:

Napisano

Niestety, jestem na nie.. Dlaczego?

"Posty: 13"

Zapoznaj się z forum, daj siebie zapoznać, udzielaj się na forum.

Pozdrawiam

Michał

Napisano

Na nie mało na forum siedzisz to raz, dwa to kultura na serwerze :)

Ok, czyli jak będę miał oprzegrane na serwerze 100 godzin to i tak napiszesz mi w podaniu na Nie, poniewaz na forum spedziłem, 3 minuty, a nie 1 dzień. Bez sensu są takie powody w podaniach i powinny być warnowane. Sorry, że wypowiadam się nie grając na tym serwerze, ale obserwuje już kikla takich podań i ciągle na jedno kopyto Forum i forum. Poraz zrozumieć, że admin ma adminowac, a nie nabijac godziny na forum.

Kolejny Champon, który swojego posta na Tak motywuje tym, iż koledzy wyżej napisali tak to on tez na up, czyli tak.

Boże widzisz i nie grzmisz, a tobie życzę powodzenia.

"Masz moje tak" bo nie siedzisz na forum tylko grasz na serwerze.

Napisano

Old ma racje jestes aktywny na serwerze a nie forum bo to podanie o admina nie mofderatora forum wiec te dzieciaki nie maja pojecia co pisza co do kultury popraw bo jak dostaniesz adma to szybko go utracisz

U mnie masz Tak

Napisano

Przepraszam że się wypowiem w swoim podaniu przepraszam wszystkich i was kochani za moją kulturę i  obiecuje że to się więcej nie powtórzy

Pozdrawiam 1head1shot

Napisano

Old tak samo serwer jak i forum jest ważne. Siedzi duża ilość osób na forum którzy nie znają kolegi. Więc sam serwer to chyba za mało ;) po drugie jeśli będzie miał już admina to co forum będzie dalej olewane jak do tej pory?. Starasz się o coś to trzeba się starać. Po trzecie wytłumacz mi po co h@ czy nie raz opiekuni odrzucają podanie bo kandydat nie uczęszcza na forum?. A po to by później nie było problemu z nim że masz admina a forum na bakier ;)

Napisano

najłatwiej napisac neutral , ale to nic nie wnosi ja jestem na nie. Dlaczego? ponieważ podanie jest za krótkie wg. nie przekonujące co do cb aktywnośc na forum to nie jest twoja mocna strona.

• Odpowiedzi 33
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Najaktywniejsi w tym temacie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...